Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Activa Cheops kültéri gázüzemű hősugárzó (13600)

Ár:
157.990 Ft (124.402 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 13600
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Cheops - kültéri gázüzemű hősugárzó

  • A német Activa cég kültéri, gázüzemű, dizájnos hősugárzója, nemcsak, hogy gyönyörűen néz ki, hanem az átgondolt technológiai részleteknek köszönhetően, megfelelően funkcionális is. Hangulatos nemcsak a kertekben és az erkélyeken, hanem a végéglátó egységek és hotelek teraszain is.
  • A hőérzéket nemcsak a magas hő kibocsátó forrás növeli, hanem az " élő tűz " látványa is, amely tökéletes optikai effektekre képes. Az Activ cég hősugárzóját a felhasznált anyagok minősége és élettartama különbözteti meg a többitől. A hősugárzó lelke a kiváló, német SCHOTT cég által gyártott, hőálló üvegpiramis.
  • Csak az ilyen magas minőségű termék képes ellenállni a hirtelen hőmérséklet változásnak (például, ha a forró üvegfelület érintkezik az esővízzel), ráadásul színtartó is. A hősugárzó konstrukciójának többi része alumínium és rozsdamentes lemezből kézül, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A hősugárzó automatikus lekapcsoló mechanizmussal rendelkezik, a túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A görgők megkönnyítik a mozgatását.
  • A hősugárzó tartozéka a PB gáztömlő és a nyomásszabályozó.

Tartalma: kültéri hősugárzó, PB gáztömlő, nyomásszabályozó.