Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Asama elektromos fűtőtest 1250W/2500W

Asama elektromos fűtőtest 1250W/2500W

Cikkszám: LEZ-PN2500
Asama elektromos fűtőtest 1250W/2500W

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők

Alkalmazás Szálloda,Kereskedelmi,Háztartási Súly 7,4/6,4 kg
Teljesítmény 1250/2500W Feszültség 220-240V
Falra szer. Lehet opcionális Áramforrás Elektromos
Fűtőelem Alumínium Vízállóság IP24
Telepítés Szabadon álló, falra szerelhető Méretek 890x100x500mm

Asama elektromos fűtőtest 1250W,2500W

Az Asama elektromos fűtőtest auminiumanyagának köszönhetően hosszú élettartalmú. Az elektromos fűtőtestek egyre elterjettebbek és népszerűbbek házartásokba és különböző irodákban.

Stílusos és tökéletes hőforrás a hideg téli napokon. A fűtőtest szabadon állva vagy falra szerelelve is lehet használni. Túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, mely maximális biztonságot nyújt.

Az Asama elegáns hőforrás, most 1250W, 2500W teljesítménnyel:

Az Asama elektromos fűtőtest az alumíniumanyagának köszönhetően kiváló hővezető és hosszú élettartamú. Két teljesítményszinttel rendelkezik 1250W és 2500W-os beállítással, hogy még hatékonyabban és gyorsabban melegíthesse fel otthonodat vagy munkakörnyezetedet. Ezzel a fűtőtesttel valóban melegen és komfortosan érezheted magad a hideg téli napokon.

Univerzális felhasználás különböző területeken:

Az Asama elektromos fűtőtest számos felhasználási területen kiemelkedően hasznos. Legyen szó szállodáról, kereskedelmi helyiségekről vagy a mindennapi otthoni kényelemről, ez a fűtőtest mindenhol megállja a helyét. A növelt teljesítmény révén még hatékonyabbá válik a hőelosztás, így még nagyobb térben biztosítja a meleget.

Telepítési rugalmasság:

Az Asama fűtőtest szabadon állva vagy falra szerelve is használható, így teljes mértékben igazodhatsz az adott helyiség kialakításához és az igényeidhez. Az opcionális falra szerelhetőség révén maximális rugalmasságot kapsz az elhelyezés terén.

Maximális Biztonság túlmelegedés ellen:

Az Asama elektromos fűtőtest túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így teljes mértékben biztonságban érezheted magad a használata során. Tudjuk, hogy a biztonságod elsődleges, és ezért gondoskodtunk róla, hogy a fűtőtest mindig megbízhatóan működjön.

Vízálló kivitel és hatékony fűtőelem:

Az IP24 vízállósági besorolásnak köszönhetően az Asama fűtőtest még a nedves környezetben is kiválóan funkcionál. Az X-forma alumínium fűtőelem pedig gondoskodik a hatékony és egyenletes hőelosztásról, így garantáltan kellemes hőmérsékletet teremt a hideg napokon.

Állítható termosztát:

Az állítható termosztát lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet pontos beállítását a helyiségben. A készülék automatikusan szabályozza a fűtést, hogy elérje és fenntartsa ezt a hőmérsékletet, így mindig kellemes és komfortos lesz a légkör.

Termékméret:


Az Asama elektromos fűtőtest 1250W, 2500W a stílus, a hatékonyság és a biztonság tökéletes összehangolása. A magasabb teljesítmény révén még intenzívebben élvezheted a meleget, míg az állítható hőmérséklet és a biztonsági funkciók gondoskodnak a tökéletes kényelemről és védelemről. Tedd otthonodat kényelmesebbé az Asama fűtőtest 1250W, 2500W segítségével!

*Az IP24 azt mutatja, hogy az eszköz vagy berendezés ellenáll a vízcsepp-permetnek, ami azt jelenti, hogy például a fürdőszobában végzett vízpermetezéskor nem sérül meg. Fontos megjegyezni, hogy az IP24 nem jelenti azt, hogy az eszköz víz alá meríthető.