Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Barbecook BC-CHA-1019 Carlo asztali faszenes grill, piros, 44x33x21cm
70.990 Ft (55.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Barbecook BC-CHA-1019 Carlo asztali faszenes grill, piros, 44x33x21cm

70.990 Ft (55.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Utolsó 5 db raktáron
Cikkszám: BC-CHA-1019
Szeretne grillezni a városi parkban, a kempingben vagy akár a teraszán? A Barbecook BC-CHA-1019 Carlo chili piros asztali faszenes grill lehetőséget kínál a szabadtéri főzés újraértelmezésére, ahol és amikor csak szeretné!

Ez a hordozható, színes grill tökéletes választás a spontán barbecue partikhoz, legyen szó napfény sárgáról, égbolt kékéről, chili paprika pirosról, városi szürkéről vagy military zöldről – garantáltan jó hangulatot teremt! A Carlo asztali grill rendkívül kompakt méretei ellenére (44x33x21cm) akár hat fő ellátására alkalmas, otthon vagy útközben egyaránt. Ráadásul a praktikus hordtáskának köszönhetően könnyedén magával viheti ezt a divatos grillezőt. A modell rendkívül biztonságos, így gyerekekkel együtt is használható: a Carlo, mely a 'Cool Boy' nevet viseli, kívülről mindig hűvös marad, és a magasított peremnek köszönhetően az ételek nem esnek le az asztali grillről. Így elkerülhetők az égési sérülések és a leesett finomságok.

Hogyan működik a Carlo asztali grill?
A Carlo asztali grill használata rendkívül egyszerű, de alapvető a használati utasítás gondos követése. Ez a divatos grill elemekkel és faszénnel működik, fontos a minőségi faszenek használata. Mi a tökéletes választás? Nagy, levegős szenek matt, fekete színben, amelyek jobb oxigénkeringést biztosítanak és gyorsabban parázzsá válnak. Kerülje a kisebb darabokat és a sok port tartalmazó zsákokat. A faszénen kívül szükség lehet három gyújtókockára és egy hosszú gyufára vagy öngyújtóra (Barbecook BC-ACC-7448) is. Miután megtöltötte a faszenes tálcát faszénnel és gyújtókockákkal, gyújtsa meg a kockákat és állítsa az asztali grill szabályozógombját a legmagasabb fokozatra. Ez szabályozza az elektromos ventilátort, amely elegendő levegőkeringést biztosít a faszén parázslásához. Amikor a faszén vékony, szürke hamurétegbe borul, helyezze fel a tálca fedelét, majd a rácsot is. Most már Ön is szabályozhatja a ventilátort. Ha magasabb beállításra fordítja a gombot, a ventilátor gyorsabban forog, és több levegőt fúj a faszenes tartályba, így az tűz intenzívebbé válik.

Hogyan tisztítható a Carlo asztali grill?
Amikor a grillezés véget ér, hagyja teljesen kihűlni az asztali grillt, mielőtt takarítani kezdene. A Carlo asztali grill minden alkatrésze könnyen szétszerelhető, és többségük mosogatógépben is mosható. Ha szeretné, választhatja az alkatrészek nedves szivaccsal való tisztítását is. A rácsot a Barbecook habtisztítójával is lehet tisztítani. Győződjön meg arról, hogy az asztali grill teljesen száraz, mielőtt eltenné! Ideális esetben a Carlót annak megfelelő táskájában, beltérben kell tárolni.

Válassza a Barbecook BC-CHA-1019 Carlo chili piros asztali faszenes grillt, hogy tökéletes legyen a kikapcsolódás!