Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Barbecook BC-CHA-1022 Edson faszenes grillhordó, zöld, 47,5cm átmérő
116.090 Ft (91.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Barbecook BC-CHA-1022 Edson faszenes grillhordó, zöld, 47,5cm átmérő

116.090 Ft (91.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Cikkszám: BC-CHA-1022
Ön is azok közé tartozik, akik imádnak grillezni, és szeretik a kerti összejöveteleket? Akkor a Barbecook Edson BC-CHA-1022 katonai zöld faszenes grillhordó tökéletes választás az Ön számára!

Ez a faszenes grillező nemcsak hogy ínycsiklandó grillételeket varázsol, hanem bárként is funkcionál, ami ideális a grillezés előtti és utáni italozgatásokhoz. Az Edson faszenes grillező fekete és katonai zöld színben kapható, letisztult és kemény megjelenésével garantáltan a kerti partik középpontjává válik!

Mi teszi az Edson faszenes grillt különlegessé?
Az Edson faszenes grill nem csak jól néz ki, hanem gyorsan és egyszerűen készíthetünk vele finom grillételeket. A Barbecook faszenes gyújtó (BC-ACC-7448) segítségével könnyedén meggyújtható. Nagy, kerek, zománcozott acélból készült grillsütőrácsa van, amely két különböző magasságban helyezhető el, így könnyedén szabályozható a grillezés intenzitása/hőmérséklete. Az Edson faszenes grill gumi lábakkal rendelkezik, így teraszra is könnyedén elhelyezhető anélkül, hogy a rozsdafoltok miatt kellene aggódnunk. A BBQ-parti előtt vagy után az Edson átalakítható egy valódi parti asztallá!

Hogyan működik az Edson faszenes grill?
Az Edson faszenes grillt a Barbecook faszenes gyújtó (BC-ACC-7448) segítségével nagyon könnyű meggyújtani. Helyezzünk néhány gyújtókockát az alsó rácsra, és tegyük rá a faszenes gyújtót. Töltsük meg faszénnel a gyújtót. Gyújtsuk meg a gyújtókockákat az egyik oldalsó lyukon keresztül. A forró levegő átjárja a faszenet. Amint a faszénen szürke hamuréteg képződik, öntsük a grill tálba. Adjunk hozzá némi plusz faszenet vagy néhány brikettet, amíg a tál körülbelül 50%-a megtelik. Kezdődhet a grillezés!

Hogyan tisztítható az Edson faszenes grill?
A grillparti után fontos, hogy az Edson faszenes grillt megtisztítsuk a következő használat előtt. Először is hagyjuk teljesen kihűlni a készüléket. Amikor eltávolítjuk az alsó rácsot, láthatjuk, hogy az Edson faszenes grill hamutartóval van felszerelve. Ebbe söpörjük össze az összes hamut és maradékot. Ezután eltávolíthatjuk a hamutartót, és kiönthetjük egy vödörbe. Mindig alaposan tisztítsuk meg a grillsütőrácsot is. A tisztítás befejezése után helyezzük a fedőt az Edson faszenes grill tetejére, és tároljuk (fedővel) egy száraz, jól szellőző helyiségben.

Az Edson faszenes grill összegezve
Az Edson faszenes grill katonai zöld színben, matt megjelenéssel rendelkezik, fekete betűkkel a Barbecook" felirattal. Ez igazán figyelemfelkeltő! A faszenes grill magassága 90cm, és egy zománcozott acélból készült kerek sütőráccsal rendelkezik, amelynek átmérője 47,5cm. Az Edson faszenes grill tálja zománcozott acélból, a fedele pedig horganyzott acélból készült. Ezzel a faszenes grillezővel akár 10 vendéget is kiszolgálhatunk!

Ha egy igazán jó grillezést szeretne tartani barátaival, akkor válassza a Barbecook Edson BC-CHA-1022 katonai zöld faszenes grillhordót!"