Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Barbecook BC-CHA-1061 Kamal kamado 60/XL faszenes grill
429.090 Ft (337.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Barbecook BC-CHA-1061 Kamal kamado 60/XL faszenes grill

429.090 Ft (337.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: BC-CHA-1061
Egy olyan grillt keres, amellyel szinte mindent meg tud csinálni, ráadásul rendkívül felhasználóbarát? Akkor a Barbecook Kamal kamado grillje éppen Önnek való!

Ez a tojás alakú kerámia grill hosszú ideig megtartja a hőt, köszönhetően a mullit alapú kerámiának, amely kopásálló és erős anyag, kevés hővezetéssel. Mint egy sütő, a kerámia tál és fedél lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartsa és fenntartsa a hőmérsékletet. További előnyei közé tartozik a rugalmas és tartós tömítés által biztosított extra jó záródás, az öntött alumíniumból készült légbevezető, a közvetett grillezést lehetővé tevő hőpajzs, valamint a rozsdamentes acélból készült minőségi faszenes kosár.

A Kamal kamado BBQ rozsdamentes acél ráccsal van felszerelve, amelyen rengeteg különféle ételt készíthet. Azonban számtalan lehetőséget biztosítunk, hogy bővítse grilljét. Ilyen például a Barbecook BC-ACC-7443 Kamal kamado 60/XL öntöttvas rács szett és a Barbecook BC-ACC-7441 Kamal kamado 60/XL sütőrendszer, de természetesen pizza sütésére is tökéletesen alkalmas a Barbecook BC-ACC-7013 univerzális pizzakő megvásárlásával.

A Kamal kamado grill használata egyszerű: a négy erős keréknek köszönhetően könnyen áthelyezheti tárolóhelyéről a teraszra. A faszenes kosarat körülbelül félig töltse meg faszénnel, majd gyújtsa meg. Az alsó légbevezető teljesen nyitott állapotban kell lennie, és a fedél is nyitva kell legyen. A Kamal kamado grill kiválóan tartja a hőt, mivel teljesen mullit alapú kerámiából készült. Ez az anyag benntartja a hőt, biztosítva, hogy a faszén izzon, és a megfelelő hőmérsékletet fennmaradjon. Ezenkívül a kamado grill fedelét 100%-ig légmentesen záródó, rugalmas, tartós huzalmerevítő tömítés és négy rendkívül szilárd rozsdamentes acélrugó zárja le.

A Kamal kamado grill tisztítása rendkívül könnyű. A durva szennyeződések eltávolításához csak melegítse fel a készüléket körülbelül 30 percig 260 °C-on, így az odaégett ételmaradékok és egyéb szennyeződések könnyen elégethetők. Majd egy puha kefével söpörje ki a belső részt, ürítse ki a hamugyűjtőt, és egyszerűen helyezze a rozsdamentes acél rácsot a mosogatógépbe. A kerámia tojás grill külső részét nedves ruhával könnyen megtisztíthatja.

A Kamal kamado grill műszaki adatai: A Kamal 60 fényes fekete burkolattal és gyönyörű leveles mintával rendelkezik. 80 cm magassága, és mosogatógépben mosható, rozsdamentes acélból készült 53 cm átmérőjű rácsa teszi tökéletes társsá. Ezzel a kerámia tojás grilllel akár 12 személy számára is grillezhet. A Kamal 60 súlya 106 kg, de a masszív kerekeknek és két féknek köszönhetően könnyen mozgatható. Emellett a két oldalsó asztalt munkafelületként használhatja, a készülék tárolásakor összecsukhatja őket. A Kamal kamado beépített hőmérővel rendelkezik, amely °C és °F-ban is megjeleníti a hőmérsékletet, és több mint 1000°C feletti hőmérsékletet is elérhet vele. Igazi mindenes grill.

A Barbecook Kamal kamado grill választása hosszú távú befektetést jelent! Ne elégedjen meg kevesebbel, ha a tökéletes faszenes grillt keresi.