Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Barbecook BC-ELE-4000 Alexia 5011 elektromos grill, fekete, 59x49x97cm
85.390 Ft (67.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Barbecook BC-ELE-4000 Alexia 5011 elektromos grill, fekete, 59x49x97cm

85.390 Ft (67.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Utolsó 2 db raktáron
Cikkszám: BC-ELE-4000
Szeretne egy környezetbarát alternatívát a faszenes vagy gázos grillezésre, esetleg kis terasszal rendelkezik a városban? A Barbecook megoldást kínál: az Alexia 5011 elektromos grill, rendkívül felhasználóbarát és nagyon sokoldalú.
Ez az elektromos grill állványra helyezhető, de asztali grillként is használható. Öntött alumínium sütőlapja van, amelyet elektromos fűtőelem melegít. Ezzel az elektromos grilllel akár 4 személy számára is készíthet finomságokat.

Az Alexia 5011 elektromos grill előnyei
Akik az elektromos grillezést választják, a kényelmet helyezik előtérbe: nincs bajlódás gázpalackokkal, faszénnel vagy brikettekkel. Csak csatlakoztassa a konnektort, és már kész is! Az Alexia segítségével kétségkívül 100%-os kikapcsolódásban lesz része! Ez az elektromos grill két változatban kapható, az egyik oldalasztalokkal - Alexia 5111 -, a másik oldalasztalok nélkül - Alexia 5011. Az oldalasztalos változatnál 3 akasztó is található kiegészítők, például kesztyűk, kefe vagy spatula akasztásához. Az utóbbi két kerékkel is el van látva, ami nagyon könnyűvé teszi a grill mozgatását.
Mindkét modellnél van egy praktikus tálca az eszköz alján, ahol egyéb dolgokat tárolhat. Egy másik jellemző, hogy az elektromos grillt egyszerűen eltávolíthatja az állványról, és asztali grillként használhatja. Kicsit hideg van kint? Akkor tegye otthonosabbá a belső teret, és egyszerűen helyezze az Alexiát a konyhaasztalra. Végül is, ezzel az elektromos grilllel nincs füst. A megégett ételek amúgy sem szerepelnek Alexia szótárában. Az Alexia elektromos grill már 3 perc alatt felmelegszik, és 5 állítható hőfokozattal rendelkezik.
A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően alig van kockázata annak, hogy az elkészítések kudarcot vallanak! A fedél tökéletesen szabályozza a hőmérsékletet. Röviden, ez a kicsi, de kifinomult elektromos grill nélkülözhetetlen a városi emberek számára, akik a kényelmet, a gyorsaságot és mindenekelőtt a finom BBQ élményt részesítik előnyben.

Hogyan tisztítsa meg az Alexia elektromos grillt?
Az Alexia elektromos grill rendkívül könnyen karbantartható. Először is fontos, hogy használat után távolítsa el az elektromos kábelt az eszközről. Mindig meg kell várnia, amíg az eszköz teljesen lehűl, mielőtt takarításba kezdene. Amikor a grill lehűlt, tisztítsa meg az elektromos grill sütőlapját és csepegtető edényét meleg vízzel és szivaccsal. Soha ne használja a tisztítóeszközök csiszoló oldalát, mivel ez károsítja a tapadásmentes bevonatot! A tartót és az elektromos grill alapját is vízzel és szivaccsal tisztíthatja. Mindent alaposan szárítson meg, mielőtt eltenné az eszközt. Ideális esetben az Alexiát annak megfelelő táskájában, beltérben tárolja.

Készen áll arra, hogy új, divatos grilljével ragyogjon? Rendelje meg még ma a Barbecook Alexia 5011-et!