Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Olajradiátor

A klasszikus választás szoba felmelegítésére

 Az olajradiátor nem csupán a klasszikus megoldások közé tartozik, de annál inkább jellemző hatékony működése. Választhat több tagú olajradiátorok közül, mégpedig a 7 tagú, 9 tagú, 11 tagú és 13 tagú olajradiátorokat is megtalálja a plazaweb.hu weboldalán.

Rendezés:

Több tagú olajradiátor

Akár a 7 tagú olajradiátort választja szoba felmelegítésére, akár a 11 vagy 13 fűtőbordával rendelkező radiátorra van szüksége, a mozgatása mindegyik olajradiátornak könnyed és egyszerű, hiszen könnyen gurítható kivitelben készültek, figyelve az Ön kényelmére.

 

Egyszerű működés jellemzi

Mindegyik olajradiátort az egyszerű működés jellemzi, lámpa felvillanásának segítségével megbizonyosodhat bekapcsolásáról. Kevés tömege miatt könnyen áthelyezhető. Olajat nem kell utántölteni benne, így nem kell törődni az olajradiátor karbantartásával sem. Rendelkezik süllyesztett hordfüllel és vezeték tartóval is, amely szintén megkönnyíti használatát. Teljesítménye három fokozatban állítható, így könnyedén tud igazodni a kint időjárás okozta hűvös estékhez és nappalokhoz.

 

Első a biztonság

Figyelmes kialakításának köszönhetően, az olajradiátor biztonságos működést garantál, mivel véd a túlmelegedéstől és felbillenés esetén automatikusan kikapcsol.

 

Praktikus beállítás

Mechanikus termosztát segítségével könnyen szabályozható, ezáltal könnyedén biztosíthatja a kívánt hőmérséklet mihamarabbi elérését. Elhelyezhető gyerekszobában, dolgozószobában de akár hálószobában is. Egyszerű működése senkinek nem okoz gondot és nyugodtan töltheti napját akár pizsamában, az olajradiátor gondoskodik a meleg hőmérsékletről. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy jóformán bárhol elférjen és akár 2500 W teljesítménnyel fűtse környezetét. Nem jelent problémát, ha messze van a konnektor, hiszen a tápkábel hossza mindegyik olajradiátor esetében elhárítja ezen problémát. Majdnem másfél méteres tápkábel hosszúsága eléri a távoli konnektorokat is. Ne vacogjon tovább, gondoljon előre mielőtt beköszöntenek a fagyos hajnalok! Az olajradiátor kiválasztása biztonságos, megfontolt választás az Ön számára!