Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

G21 Texas BBQ gázgrill, 3 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő (6390304)

Ár:
88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EPT-6390304

Raktárról azonnal!

Ingyenes házhozszállítással!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-19

Leírás és Paraméterek

G21 Texas BBQ gázgrill 
A grillezés és a grill partyk szervezése az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A klasszikus szénnel való grillezés mellett a gázzal történő grillezés is egyre elterjedtebb, ami talán annak köszönhető, hogy van pár kétségbevonhatatlan előnye a többi típussal szemben. A gázgrill egyszerű használatának köszönhetően az ételek elkészítése gyerekjáték bárki számára. Elég csatlakoztatni a gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra - nem kell küszködni a gyújtással és nincs hosszas várakozás. A grillezés során nem keletkezik hamu, sem parázs és nem kell bajlódni a szénmaradék eltávolításával sem. A kevésbé tapasztaltak számára pedig nagy segítség lehet a teljesítményszabályozó funkció. 

A G21 Texas kerti gázgrill rendelkezik az ún. Flame Tamer funkcióval. A Flame Tamer funkció: közvetlenül az égőfejek fölé elhelyezett fémprofil megakadályozza, hogy a zsír a lángok közé csepegjen. Biztosítja továbbá hogy a grillrács ne csak a lángokhoz közeli pontokon, hanem egyenletesen melegedjen fel. A húsokból esetlegesen kicsepegő zsír lefolyik a grill falán és a grill aljában elhelyezett gyűjtőedénybe csepeg.

Müködtetését három rozsdamentes acél égőfej biztosítja piezoelektromos gyújtással és gázszabályozással, maximális teljesítmény 3,15 kW. 

A grill mobilis (van 2 kereke), továbbá hőmérővel, felhajtható grillfedővel és fa polcokkal rendelkezik mindkét oldalon. A csomag tartalmaz egy nyomáscsökkentőt és egy tömlőt, mellyel csatlakozni lehet a gázpalackhoz.  

Műszaki adatok: 
Égőfej: 3x 
Zsanéros fedél: igen 
Hőmérő: igen 
Mozgatható: igen 
Piezoelektromos gyújtás: igen 
Grillezési tér: 53 x 40 cm 
Teljes méret: 127 x 56 x 105 cm 
Összteljesítmény: 9,45 kW / h 
Súly: 26 kg 
Csomag mérete (szállításkor): 77 x 66 x 48 cm 

Gázgrill egy modern és nagyon praktikus megoldás, melynek köszönhetően bárki megtapasztalhatja a grillezés varázsát.