Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Befőző automata

Gondolkodott már azon, hogy olyan jó lenne, ha lenne mód az egyszerűbb befőtt készítésére? Kerülgeti a forró befőttes üvegeket? Mindig leforrázza az ujját, mire teletölti az összes üveget? Állandóan megakad a lába a paplanban hagyott lehűlő lekvárokban? A befőzőautomata erre mind tökéletes és egyszerű megoldást nyújt!

Rendezés:

Mire jó egy befőzőautomata?

Szilva, barack, meggy, cseresznye és még sorolhatnánk, hogy mennyi mindenből lehet mennyei lekvárokat befőzni. Ha befőtt, akkor nemcsak a negédes gyümölcsök, de ne felejtsük el, hogy az uborkák és a saláták számos elkészítési módja létezik befőzéssel. Még a zamatos lecsó és paradicsom is isteni ízekkel ajándékoz meg a megfelelő befőzési technikával. Egy befőzőautomatával nem lesz több gondja a tökéletes befőtt elkészítésével. Egyszerűen csak megtöltjük az üvegeket a kívánt gyümölccsel, vagy akár zöldségekkel és a vízzel megtöltött befőzőautomatába helyezve el is készül a befőtt.

A fémtartályban számos befőttet helyezhetünk el a mellékelt tartórácsokkal. Általában időzítőkkel ellátott egy ilyen készülék, így nem kell órákat a befőzőautomata mellett állnunk, és figyelnünk, hogy mikor vehetjük ki az üvegeket. Számos egyedi befőttes receptet találhatunk, és sokkal szélesebb a skála, ha van befőzőautomatánk. Mindössze beállítjuk a hőfokot és az időtartamot, hogy megkapjuk a fenséges befőzést, amely ízletes, de tartósítószermentesen kerülhet az asztalra bármikor.

 

A PLAZAWEB professzionális befőző automatája

A Plazaweb célja, hogy az otthonok légkörét a legkényelmesebbé és legpraktikusabbá tegyék mindenki számára. Így széles termékkínálatunkba a befőzőautomata is bekerült, mégpedig az egyik legjobb típus! A HOME Befőző automata, 1800 W, 27 L (HG BA 27) nem fog csalódni! Zománcozott fém tartálya 27 literes, így akár 14 db 1 literes befőttes üveg sterilizálására képes. A gép mérete 46 x 48 x 43 cm. Minőségi, cseppmentes leeresztő csappal rendelkezik, hogy a víz leengedésére se legyen gondja. Továbbá a hőszigetelt fogantyúival a befőtt utáni égési nyomokra már csak távoli emlékként fog visszatekinteni.

A Plazaweb ingyenes házhozszállítást ajánl professzionális befőzőautomatájára! Ne késlekedjen a finom kovászos uborka és a mennyei lekvárok egyszerű befőzésével!