Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kevert levelű műfenyők

Elege van már abból, hogy vágott fát kell vennie karácsonyra? Évről évre egyre silányabb minőségű, ritkás és kicsi fát talál csak? Hogy már december elején meg kell vennie a nem túl szép és közel sem olcsó darabot, hogy egyáltalán legyen mit feldíszítenie gyerekeinek? December végéig meg valahogy próbálja életben tartania a garázsban legalább annyira, hogy ne dobja le a leveleit még szenteste előtt! Unja már, hogy az utolsó pillanatban kell a fenyő törzsét a száz éves vastalpba faragnia, de akármilyen keményen is próbálkozik soha nem áll tökéletesen a fa? Ferde lesz, dől, Ön újra nekiugrok a faragásának, a fenyő meg csak egyre kisebb és kisebb lesz?

Rendezés:
Nézet:

Ezért válasszon kevert levelű műfenyőt!

Ha eldöntötte már, hogy valósághű műfenyőt szeretne vásárolni, de új még a műfenyő vásárlásban és nem tudja, melyik modell felelne meg legjobban az elvárásainak nézzen szét oldalunkon és inspirálódjon! 3D modellt szeretne? Vagy a 2D lenne az ideális számára?

Ne gyötörje magát a döntés meghozatalával! Válasszon kevert levelű műfenyőink széles kínálatából!

Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?

A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelyeknek ágai 2D és 3D tűleveleket is tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők álktalábn dúsak, tömörek.

Ha már megvan az elképzelés az extradús műfenyő kevert levelű csoportjára vonatkozóan, jöhet az újabb kérdés: melyik márka termékét válassza?

DekorTrend műfenyő lenne az ideális vagy a HOME által forgalmazott extra dús darabjai tetszenek jobban? Weboldalunk mindkét márka legjobbjait válogatta ki kínálatába, hogy Ön biztosan ne nyúljon mellé vásárlásánál, bármelyik darab mellett is dönt végül.

Kevert levelű műfenyő kategóriánkban megtalálhatja a DekorTrend műfenyő Polymix, Swiss Prémium és Canadian Classic változatait több különböző méretben, valamint a HOME által forgalmazott valósághű, extra dús műfenyők között is kedvére válogathat a különböző magasságú fenyők között.

Ha Ön is igazi, élethű fenyőre vágyik otthonában a karácsonyi ünnepek alatt, akkor ne habozzon tovább! Válogasson kedvére webáruházunk széles választékából és élvezze ezúttal Ön is a karácsonyi készülődés minden percét!