Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest 960W Wifi
99.990 Ft
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 49.990 Ft
Menny.:db

Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest 960W Wifi

99.990 Ft
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 49.990 Ft
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Raktáron
Cikkszám: LEZ-PH-ET960ER5

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők

Méret

119,5 cm x 81,8 cm

Teljesítmény

960W

Időzítő és Érzékelő Rendszer

Igen

Kijelző

LCD kijelző

Túlmelegedés Védelem

Igen

*Vízállóság

IP44

Elhelyezés

Falra szerelhető vagy szabadon álló

Távirányító

Igen

Gyermekzár

Igen

WIFI Vezérlés

Igen

Beépített Időzítő

Igen

*Carbon Crystal technológia

Igen

Ideális helyiségméret

42 m³

Hatékony és Kifinomult Fűtés Carbon Crystal Technológiával

A Lanin 960W teljesítményű elektromos fűtőtest a Carbon Crystal technológiát alkalmazza, amely biztosítja a hatékony és egyenletes hőeloszlást a környezetben. Ez az innovatív fűtési módszer gyors és energiatakarékos fűtést eredményez, amely kellemesen melegíti otthonodat, akár 37°C-ot is elér.

Ez a fejlett fűtőkészülék nem csak kényelmes és hatékony, hanem kifejezetten allergiabarát is. Kialakítása révén nem kavarja fel a port, így ideális választás azoknak, akik porallergiával vagy légúti problémákkal küzdenek. A fűtőtestet alkotó négy különböző réteg - a tartós felületi réteg, a hatékony szénkristály fűtőlemez, a magas szigetelőképességű réteg és a fényt visszaverő reflektorréteg - nemcsak egyenletes hőeloszlást garantál, hanem szinte észrevehetetlen, csendes működést is biztosít.

Intelligens Időzítő és Érzékelő Rendszer

A fűtőtest rendelkezik egy intelligens időzítővel és érzékelő rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd, mikor és mennyi ideig működjön a készülék. Ez a funkció optimális hőmérsékletet biztosít, miközben minimalizálja az energiapazarlást. Az LCD kijelző segítségével könnyedén figyelheted és szabályozhatod a fűtési beállításokat.

Biztonságos Működés és Védelem

A Lanin fűtőtest szabadalmaztatott túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, amely segíti a készülék biztonságos és megbízható használatát. A beépített termosztát lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsd és fenntartsd a kívánt hőmérsékletet. A vízálló kivitel (IP44 besorolás) lehetővé teszi a fűtőtest használatát nedves környezetben is, kíválóan alkalmas fürdőszobai használatra.

Két Funkció Egy Készülékben: Falra Szerelhető vagy álló

A fűtőtestet felszerelheteda falra vagy bárhova elhelyezheted a padlóra a helyiségben, ami kiemelkedő rugalmasságot kínál. Ez lehetővé teszi a legoptimálisabb térkihasználást és a fűtés hatékony eloszlását.

Gyermekzár funkció:

Ez a készülék egy gyermekzár funkcióval is felszerelt, ami növeli a család biztonságát. Ez a biztonsági jellemző megakadályozza, hogy a kisebb gyermekek véletlenül megváltoztassák a beállításokat vagy elindítsák a készüléket. A gyermekzár aktiválásával a Lanin fűtőtest gombjai zárolva lesznek, így a szülők nyugodtak lehetnek afelől, hogy otthonuk melege biztonságos és a gyermek által nem szabályozható. Ez a tulajdonság teszi a Lanin fűtőtestet kiváló választássá a biztonságot előtérbe helyező családok számára.

Vízállóság:

Az IP44 vízállósági besorolásnak köszönhetően a Lanin elektromos fűtőtest kiválóan használható fürdőszobában vagy nedves környezetben is.

WIFI Vezérlés és Beépített Időzítő

A készülék WIFI vezérléssel is ellátott, így távolról is könnyedén irányíthatod a fűtést a telefonod vagy okoseszközeid segítségével. A beépített időzítő lehetővé teszi, hogy előre beállítsd a működési időt, így mindig a megfelelő időben és hőmérsékleten élvezheted a meleget.

A Tuya Smart applikáció lehetővé teszi, hogy távolról is vezéreljük a radiátort, és beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Olvasd be QR-kódot és telepítsd az alkalmazást a telefonodra!

A Lanin 960W elektromos fűtőtest egy modern és innovatív megoldás a fűtési igényekre. Kombinálva a hatékonyságot, a biztonságot és a felhasználóbarát funkciókat, ez a készülék magas szintű kényelmet és energiahatékonyságot nyújt. Bízd rá a fűtést a Lanin fűtőtestre, és élvezd az otthonod melegét a legmagasabb színvonalon.

Méretrajz:

*A Carbon Crystal (szénkristály) technológia a fűtés terén egy viszonylag új és innovatív megközelítést jelent. Ez a technológia az infravörös fűtés egy formája, amely szénkristály alapú elemeket használ a hő előállításához. Itt van néhány kulcsfontosságú jellemző és előny, amit ez a technológia kínál:

  • Hatékonyság: A szénkristályos fűtőelemek gyorsan felmelegednek és hatékonyan sugározzák a hőt. Ezáltal azonnali hőérzetet biztosítanak, ami energiatakarékosabb lehet, mint hagyományos fűtési módszerek.
  • Egyenletes hőeloszlás: A szénkristály technológia egyenletes hőeloszlást biztosít. Ez azt jelenti, hogy a hő egyenletesen oszlik el a fűtött területen, kiküszöbölve a hideg pontokat.
  • Hosszú élettartam: A szénkristály alapú fűtőelemek rendszerint hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos fűtőelemek, mivel kevesebb mozgó alkatrészük van és kevésbé vannak kitéve a korróziónak.
  • Környezetbarát: A szénkristály fűtőelemek nem égetnek tüzelőanyagot, és kevésbé hoznak létre károsanyag-kibocsátást, mint egyes más fűtési módszerek, így környezetbarátabb alternatívát kínálhatnak.
  • Allergiabarát: Mivel a szénkristályos fűtőelemek nem használnak ventilátort a hő terjesztésére, kevésbé kavarják fel a levegőben lévő port és allergéneket, ami jobb választássá teszi őket allergiások számára.
  • Biztonság: Ezek a fűtőelemek gyakran alacsonyabb felületi hőmérsékleten működnek, mint a hagyományos fűtőkészülékek, ami csökkenti az égési sérülések kockázatát.

*Az IP44 azt mutatja, hogy az eszköz vagy berendezés ellenáll a vízcsepp-permetnek, ami azt jelenti, hogy például a fürdőszobában végzett vízpermetezéskor nem sérül meg. Fontos megjegyezni, hogy az IP44 nem jelenti azt, hogy az eszköz víz alá meríthető.