Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

OZONEGENERATOR Home 360M légtisztító és ózongenerátor készülék 3 év garanciával (OG-HE-250-M)

Ár:
99.990 Ft
88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 09. 21. -
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Cikkszám: OZG-OG-HE-250-M

Raktárról azonnal!

Erősített trafóval, 2020-as új modell!

Készlet kiárusítás!

Ingyenes házhoz szállítással!

Munkanap 14:00-ig leadott megrendelése következő munkanap kiszállításra kerül!

OZONEGENERATOR Home 360M
légtisztító és ózongenerátor készülék, 
Irodába, közösségi terekbe a higiénikus levegőért és környezetért
Turbózd fel kollégáidat ionizált, friss levegővel!
Pollen, Vírusok, Baktériumok, Penész, Kellemetlen szagok esetén

Számos védelmi funkció 1 termékben: 2 db ózonlap, HEPA szűrő, aktívszén szűrő, UV fény és fotokatalitikus szűrő, ionizátor
6 fokozatú szobai folyamatos légtisztítás és időszakos ózonkezelés.  Könnyű kezelés a tartozék távirányítóval.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ozonegenerator Home 360 légtisztító. Több szűrővel ellátott (HEPA-, karbon-, és fotokatalítikus szűrő) légtisztító és 360 mg/h ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor digitális kijelzővel és távirányítóval.

Ozonegenerator Home 360M ózongenerátor 
Légtisztító funkciót alkalmazva megközelítőleg 60 m²-hez
Ózonkezelés funkció esetében megközelítőleg 37m²-hez
Vírusok, Baktériumok, Penész, Poratka, Pollenek, Kellemetlen szagok esetén....

A hagyományos levegőtisztító berendezésekkel ellentétben az ózongenerátor léghigiéniai készülék nem csak a port és pollent szűri meg, hanem belső UV lámpával és fotokatalitikus szűrők segítségével a levegővel áthaladó vírusok nagy részével is végezhet. De ez csak a kezdet!

Mi van azokkal a bacilusokkal, vírusokkal, amelyek már nem a levegőben “lebegnek”, hanem a kilincsen, kapcsolókon és egyéb napi használatban lévő tárgyakra rakódtak le?
Az ózontechnológiás léghigiéniai készülékek lehetőséget nyújtanak arra, hogy időszakos, vegyszermentes fertőtlenítő eljárásnak vessük alá a teljes helységet az ózongáz brutális fertőtlenítő képességének köszönhetően! Egészítsd ki a takarítási eljárást ózongenerátor készülék alkalmazásával, hiszen a levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyek súrolószerekkel, vagy fertőtlenítő vegyszerekkel sem érhető el. Amikor az ózongáz baktériumokkal, vírusokkal és egyéb kellemetlen szagokat okozó részecskékkel érintkeznek bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, míg az ózongáz tiszta oxigénné alakul át.
A készülék 2 ózonlapot és további 3 – fotokatalitikus, HEPA és karbon – szűrőt tartalmaz. Az UV fénynek és ionizációs funkciónak köszönhetően az átszűrt levegő minősége még jobban javítható. 

A fotokatalízis UV-fény segítségével zajlik, amely során az oxidáló elektronok elpusztíthatják a vírusokat és a baktériumokat, valamint gyorsítják a szagok lebomlását. Az ionizáció közben a készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek magukhoz vonzzák a finom port, a polleneket, a kellemetlen szagokat okozó elemeket. A HEPA és az aktívszenes szűrő pedig még tovább növeli a levegő tisztításának hatékonyságát.
Jobb közérzet, nagyobb aktivitás az ionizációs funkciónak köszönhetően! Vess véget az ásításoknak!
Egy ionkezelt közegben friss és tiszta levegő miatt sokkal jobb közérzetre tehetnek szert a jelenlévők. Ezt mutatják a számok is: még a tiszta vidéki levegő negatív ionkoncentrációja kb. 2000 ion/cm3, ez a szám a vízesések közelében lényegesen magasabb 100.000 ion/cm3. Pl. egy irodában csupán 100 ion/cm3. A HOME 360 légtisztító berendezés akár 5.000.000 ion/cm3 előállítására is képes.
Folyamatos légtisztítás, időszakos ózonkezelés: több funkcióval rendelkezik, amelyek a Te igényeidhez igazodnak. Kényelmes használatát a távirányító biztosítja. A működést szabályozhatod a kezelendő terület nagysága és a levegő minőségének függvényében.

Így használd az ózonfunkciót:

  • Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  • A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
  • Zárd le a kezelni kívánt területet!
  • Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
  • Állítsd be az időzítőt a kívánt értékre és hagyd el a helyiséget!
  • A kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  • Szellőztesd ki a kezelt területet!