Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
PONTAQUA CLEAR SPA 1 kg - Masszázsmedence tisztítószer (CSP 010)
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PONTAQUA CLEAR SPA 1 kg - Masszázsmedence tisztítószer (CSP 010)

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Raktáron
Cikkszám: AQU-CSP 010

PONTAQUA CLEAR SPA 1 kg - Masszázsmedence tisztítószer (CSP 010)

Leírás és Paraméterek

A PONTAQUA CLEAR SPA segítségével kitisztíthatja masszázsmedencéjét, beleértve annak tartozékait is (befúvókat, csöveket). A granulátum a nehezen hozzáférhető helyeken is ki tudja fejteni hatását, ahol a mechanikai tisztítás nehezen végezhető el. Hatékonyan eltávolítja a biofilm réteget, olaj és szappan lerakódást.

Hatásos a kellemetlen szagokkal szemben. A nehezen eltávolítható szennyeződések sok esetben a vízforgató rendszerben rakódnak le, ezért a vízforgató rendszer alapos átöblítését javasoljuk a CLEAR SPA-val minden vízcsere alkalmával.


Clear Spa vegyszert medencehasználat után, a vízcserét megelőzően alkalmazzuk.

1000 literenként 200 g CLEAR SPA-t adagoljon.

Alkalmazása 7 egyszerű lépésben:

1. A terméket használat előtt alaposan rázza fel!

2. Oldja fel előzetesen egy vödör vízben.

3. Öntse a medence vizébe, míg a vízforgatás üzemel.

4. Forgassa a medence vizét legalább 5 percig.

5. Állítsa le a vízforgatót egy órára, hogy a vegyszer kifejtse hatását

6. Indítsa be újra a vízforgatást és keringesse rövid ideig a medence vizét.

7. Ezek után engedje le, majd öblítse át a rendszert tiszta vízzel.

Elsősegélynyújtás:

Azonnal távolítsunk el minden ruhaneműt, amely a termékkel szennyeződött. A mérgezési tünetek sok esetben csak órák múlva jelentkeznek, ezért orvosi megfigyelés szükséges a balesetet követő legalább 48 órán keresztül. A légzőkészüléket csak azután távolítsuk el, miután a szennyeződött ruhaneműt teljesen eltávolítottuk. Belélegzés esetén: A sérültet vigyük friss levegőre, forduljunk orvoshoz amennyiben a tünetek nem múlnak el. Bőrrel érintkezés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel és szappannal mossuk le majd alaposan öblítsük le.  Szembe kerülés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel kell a szemet kiöblíteni, néhány percen keresztül, mialatt a szemhéjat szét kell feszíteni, hogy a szem és a szemhéj minden szövetének teljes öblítése biztosítva legyen. A későbbiekben forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén: Azonnal forduljunk orvoshoz. Itassunk a sérülttel annyi vizet, amennyit csak meg tud inni, és vigyük friss levegőre, további rosszullét esetén forduljunk orvoshoz.

Figyelmeztetés:

Biocidok alkalmazásakor ügyeljünk a biztonságra! Használat előtt mindig olvassuk el a címkét és a használati útmutatót! A vegyszert a használati útmutató szerint kell alkalmazni. A termék kizárólag masszázsmedence vízforgató rendszer átöblítésére használható. Fürdővíz kezelésére nem alkalmazható.

Hulladékkezelés: Meg kell vizsgálni a termék újrafelhasználhatóságát. A nem felhasználható készítmény és a kiürült göngyöleg kommunális hulladékhoz nem keverhető. Kezelésre a 98/2001(VI.15.) Korm. rendelet és a 16/2001 (VII.18.) KöM rendelet előírásai az irányadók.

Szennyezés-mentesítés:

Tiszta, száraz, csak erre a célra használt eszközzel szükséges felsöpörni és lapátolni a megfelelő tiszta, száraz, jól záró tartályba. A maradékot bő vízzel fel kell mosni.

Felhasználói kör:

professzionális és lakossági.

Környezetvédelem/ökotoxikológia:

Tartsuk a keveréket távol a szennyvíz csatornáktól, a vízgyűjtőktől és a vízellátástól. Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát elő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Tájékoztassuk a megfelelő hatóságot vízfolyásba vagy a csatornarendszerbe került szivárgás esetén.

Tárolási körülmények:

Szorosan lezárva a saját tárolóedényében, mások és gyermekek által nem hozzáférhető hűvös, fagymentes helyen, szilárd-, nem nedvszívó padlójú helyiségben szabad tárolni. Ne engedjük, hogy a tárolóedénybe víz kerüljön. Élelmiszerektől távol tartandó.

Figyelmeztető mondatok:

H319: Súlyos szemirritációt okoz. H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH031: Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P264: A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337+P313: Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tartalom:

biocid hatóanyag: nátrium-diklór-izocianurát-dihidrát 2% CAS: 51580-86-0

Egyéb összevők: nátrium-karbonát 50% CAS: 497-19-8, nátrium-hidrogén-karbonát 48% CAS: 144-55-8

Terméktípus:

PT2. Alkalmazási terület: masszázsmedence tisztítószer. Antimikrobiális spektrum: biofilm elleni termék. Formuláció: por.

EMMI engedély száma:

34176-2/2018/KORTAP

Kiszerelés:

200 g