TÁJÉKOZTATÁS

2025 május 17-től 25-ig telefonos és emailes ügyfélszolgálatunk szünetel.  A megrendelések kiszállítását nem érinti, készleteink aktuálisak.

Kérdéseiket, megkereséseiket az ugyfelszolgalat@plazaweb.hu email címre várjuk és 2025 05. 26-án beérkezés sorrendjében megválaszoljuk

Üdvözlettel PLAZAWEB.HU 

Hungarian
Kategóriák / Termékek
Sous vide G21 Trofeo 1200 W (600912)
42.090 Ft (33.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sous vide G21 Trofeo 1200 W (600912)

42.090 Ft (33.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktár(2-4 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Belső raktár(2-4 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktár(4-7 munkanapos szállítás): Raktáron
Cikkszám: EPT-600912
Az 1200 W teljesítményű G21 Trofeo intelligens vákuumfőző G21 otthoni főzéshez és éttermi ételek elkészítéséhez egyaránt használható. A lassú főzés időt takarít meg - dolgozik, miközben valami mást csinálsz. Akár éjszaka is, amikor nem tartózkodsz otthon.
Garancia: 24 hónap

Leírás és Paraméterek

A G21 Trofeo merülő lassúfőző 1 200 W teljesítményével a sous-vide vákuumfőzés igazi mestere. Készen áll a hétköznapi biztonságos használatra és a legapróbb részletekig kifinomult. A karcsú test két részből áll - a merülő rész belső főzőspirállal és a felső rész elektronikával és kerek érintőképernyővel. Ahhoz, hogy a G21 Trofeo sous-vide főzőt biztonságosan felakaszthassuk a főzőedény szélére, a merülőfőzőt egy csúsztatható rögzítőkapoccsal láttuk el.

Főbb jellemzők

  • Minimális változások a főzésben lévő ételben
  • A természetes íz, aroma és textúra maximális megőrzése
  • A nyersanyagok közel azonos súlyának megtartása
  • A tápanyagok kisebb mértékű lebomlása
  • Egyszerű elkészítés - ha az alapanyagokat fagyasztva csomagoltad, csak tedd a megfelelő számú adagot egy fazék vízbe, ahol felolvadnak és sous-vide elkészülnek
  • A hozzávalók hosszabb élettartama - a frissen csomagolt ételek akár öt napig is elállnak a hűtőben a főzés előtt

Otthon és étteremben

Az intelligens G21 Trofeo vákuumfőzőt otthoni főzéshez és éttermi ételek elkészítéséhez egyaránt használhatod. Bár nem úgy tűnik, de a lassú főzés időt takarít meg - dolgozik, miközben Te valami mással vagy elfoglalva. Még akkor is, ha éjszakára vagy otthonodtól távol vagy. A Sous-vide főzést olyan éttermek is átvették, amelyek a legjobbal akarják kényeztetni vendégeiket - tökéletesen szaftos steakekkel vagy illatos zöldségekkelteli ízekkel és maximális tápanyagokkal és vitaminokkal.

Sous vide G21 Trofeo

A sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért?

Még az olyan látszólag egyszerű ételek, mint a lágytojás vagy a steak megfelelő elkészítése sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. A sous-vide módszer, vagy vákuumfőzés lehetővé teszi olyan finom ételek elkészítését, amelyekért még a legjobb éttermekben is felárat fizetnénk.

Bámulatosan szaftos steak - ha vákuumban főzöd, a hús megőrzi csodálatos természetes textúráját, belül szaftos és zsenge lesz. Ezután már csak a serpenyőben kell befejezni a saját ízlésed szerint. Közepesen átsütve, jól átsütve? A sous-vide főzéssel biztos lehetsz benne, hogy megfelelően átsült steakeket kapsz.

A sous-vide minden hús elkészítésekor értékelni fogod, legyen az baromfi, sertés, marhahús vagy hal. A zöldségek az elkészítés után is zsenge és aromás ízűek és illatúak maradnak. Nem kell majd felszeletelned a "lágytojást", a gyümölcsös desszert pedig visszavisz a nyárba.

Sous vide G21 Trofeo

Mi az a sous-vide főzés

A vákuumfőzés vagy sous-vide főzés lassú főzés a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide főzéshez az alapanyagokat fóliába csomagolják, így az összes egészséges tápanyag és vitamin, valamint a teljes belső íz és aroma megmarad, és nem semmisül meg a magas hőmérséklet hatására.

A lassú sous-vide főzés során csak minimális változások történnek a főzendő ételben, és annak maximális természetes íze megmarad. Azáltal, hogy az alapanyagot elzárható tárolóedényekben dolgozzák fel, nem történik kiszivárgás a vízbe és nem párolognak el az illékony aromaanyagok. Ezzel függ össze az alacsony súlyveszteség is. A hőmérséklet alacsonyabb, mint más konyhai kezeléseknél, ami a tápanyagok kisebb mértékű lebomlását eredményezi. A hermetikus lezárás levegő hozzáférése nélkül megelőzőleg hat az aerob mikroorganizmusok ellen, amelyek elpusztíthatják az élelmiszert.

Specifikációk

  • Márka: G21
  • Modell: Trofeo
  • Tápegység: 220-240 V/50-60 Hz
  • Watt teljesítmény: 1 200 W
  • Hőmérséklet-tartomány: 5-95 °C
  • Hőmérsékleti pontosság: ± 0,1 °C
  • Maximális edénykapacitás: 30 l
  • A termék méretei: 9,5 x 32,5 x 17 cm
  • Termék súlya:1,5 kg
  • Csomagolás méretei (sz x ma x h): 19 x 36 x 12 cm
  • A csomag súlya: 1,75 kg

A csomag tartalma

  1. 1x G21 merülő lassú főző

Paraméterek

  • Anyag: rozsdamentes acél / műanyag
  • Teljesítmény (W): 1200
  • Tápkábel hossza: 1,2
  • Súly (kg): 1,5
  • Méretek sz x ma x mé (mm): 95 x 325 x 17
  • Szín: Fekete
  • Garancia: 24 hónap
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.