Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Téglalap alakú görgös faszenes grill
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Téglalap alakú görgös faszenes grill

29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Cikkszám: LEZ-DS-34

Leírás és Paraméterek

A faszenes grill tulajdonságai

A téglalap alakú görgős faszenes grill egy kiváló eszköz a szabadtéri sütéshez és grillezéshez. Számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt az egyik legkedveltebb grilltípusok közé tartozik. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes választani egy téglalap alakú görgős faszenes grillt.

Előnyei:

Először is, a téglalap alakú görgős faszenes grill nagyobb sütőfelületet kínál, mint a hagyományos kerek grilltípusok. Ez azt jelenti, hogy több ételt készíthetünk egyszerre, ami ideális, ha nagyobb társaságot látunk vendégül, vagy ha sok ételt szeretnénk egyszerre elkészíteni. Méretei: Hossza:49cm, Mélysége: 28cm, Magassága:14 cm (2 cm-ként lehet állitani a magasságást, 5 állítási lehetősége van)

Másodszor, a görgős faszenes grill könnyen mozgatható, mivel rendelkezik kerekekkel és fogantyúkkal. Ez lehetővé teszi, hogy a grillt bárhova elvigyük, és könnyen áthelyezzük, ha szükséges. Emellett a görgős faszenes grill nagyobb stabilitást biztosít, így nem kell aggódnunk azért, hogy a grill felborul, vagy hogy az étel eltér a sütőfelületről.

Harmadszor, a téglalap alakú görgős faszenes grill rendkívül sokoldalú. Nem csak húsokat és zöldségeket sütünk rajta, hanem akár pizza vagy sütemény is készíthető. Emellett a görgős faszenes grill használata során számos fűszert, aromát és ízt adhatunk az ételeknek, így azok sokkal finomabbak és ízletesebbek lesznek.

Negyedszer, a téglalap alakú görgős faszenes grill könnyen tisztítható és karbantartható. Az ilyen típusú grill rendszerint könnyen szétszerelhető, így a tisztítása egyszerűbb, mint a hagyományos kerek grilltípusok esetében. A grillrostot és a rácsokat könnyen eltávolíthatjuk és tisztíthatjuk, így az ételek mindig tiszta és ízletesek lesznek.

Összességében a téglalap alakú görgős faszenes grill egy nagyszerű eszköz a szabadtéri sütéshez és grillezéshez. A nagyobb sütőfelület, a könnyű mozgathatóság, a sokoldalúság és a könnyen tisztíthatóság miatt számos előnyt kínál a felhasználóknak. Ha szeretne egy minőségi grillt, amely lehetővé teszi, hogy finom ételeket készítsen a

Kinek ajánljuk

Ha szeretsz a természetben lenni a családoddal és a barátaiddal és ezt az időtöltést szeretnéd grillezéssel társítani, akkor megfelelő lehet számodra a tégla alakú faszenes görgős grillezőnk. Kis helyen is elfér akár egy erkélyen, de ha kempinegzni mész, méretének köszönhetően magaddal viheted.