Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

G21

Kiváló hőtároló tulajdonságokkal

Az üvegház kiváló hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően meghosszabbíthatja a termesztés aktív időszakát.

Rendezés:

Minőségi kialakítás

Az üvegház minőségi galvanizált profilokból és 4 mm vastagságú polikarbonát tömésből készült. Az üvegház egyik oldalán UV bevonat található, amely megakadályozza a polikarbonát sárgulását és töredezését.

Magas hőtároló kapacitás

A polikarbonátból készült üvegház a hő kétszeresét képes magába zárni, mint a klasszikus (üveg) üvegházak. Ez azt jelenti, hogy borús időben a polikarbonát üvegházak sokkal gyorsabban felmelegszenek mint a klasszikusak.

Stabil kialakítás

Az üvegház mindkét oldalán két biztosítékkal rendelkezik, amely megnöveli a stabilitást, például erős széllel szemben. A megfelelő nagyságú bejárati ajtónak köszönhetően nagyon kényelmesen bejuthat az üvegházba.

Megfelelő szellőzés

Az üvegház tetőablakokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést. Kinyitásukkor a levegő kicserélődik, kipárolog a túlzott nedvesség és a nem kívánatos meleg, amely gyülemlik a forró időjáráskor a polikarbonát tömés alatt. Megvásárolható az automatikusan kinyíló tetőtéri ablak is, amelynek köszönhetőn időt spórol meg, mivel az az üvegházban elért hőmérséklet alapján automatikusan kinyitódik.