Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

VITAVIA TARGET 5000 polikarbonát üvegház PC 4 mm ezüst (LG1469)

Ár:
168.781 Ft (132.898 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: LG1469

Alumínium üvegház, sz 193 x h 257 cm, ezüst színű, 1x tetősz. ablak, polikarbonát 4 mm, horganyzott alap, terület 4,96 m2

Ingyenes házhoz szállítással!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Gyártó - VITAVIA GARDEN - Egyesül Királyság

A TARGET sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hő szigetelő duplafalú kamrás polikarbonát 4 mm vastagságú lemezekből készült. Az üvegezés polikarbonát elemei H-profilokba illeszkednek, kivéve a szélső és az elülső oldalon lévő üvegezést, ahol az üvegezés szilárd polikarbonát léc segítségével rögzített. Ez a rögzítés olyan megoldást jelent, amely jelentősen növeli az üvegház szilárdságát és stabilitását a szél hatása és a hó terhelésével szemben.

Polikarbonát - Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoznak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Az üvegház fémes ezüst (eloxált alumínium) színben kapható.

Az üvegházat alap méretben szállítjuk:

  • szélesség 193 cm 
  • magasság 197 cm
  • hosszúság 257 cm
  • terület 4,96 m2
  • az oldalfal magassága 124 cm

A csomag tartalma: egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 61 x 161 cm), alumínium profilok, üvegezés, 1x tető szellőztető ablak manuális nyitású, horganyzott acél alap, összes kötőelem. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, higrométer, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:

  1. Az esetben, ha szándékába áll a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  
  2. A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Méretei és a csomag súlya:
csomag 1 - 23 x 253 x 13 cm - 21,6 kg
csomag 2 - 67 x 193 x 9 cm - 16 kg
csomag 3 - 10 x 258 x 9 cm - 8,7 kg

Termékkód: LG1469
Kategória: klasszikus üvegház egy lejtős tető
Tömeg: 47 kg
Szín: ezüst
Tetűvilágító ablak: 1x
Beépített terület: 4,96 m2
Külméret szélesség: 1,93 m
Külméret hossza: 2,57 m
Külméret magasság: 1,97 m
Ajtó: egyszárnyú tolóajtó
Ajtó szélesség: 0,61 m
Ajtó magasság: 1,61 m
Üvegezés rögzítés: üvegezés az alumínium profilokba illesztve
Szerkezet anyaga: alumínium üvegház
Üvegezés anyag: kamrás polikarbonát 4 mm
Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre
Úvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Gyártó: Vitavia Garden
A csomag tartalmazza az alapot: igen