Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Barbecook BC-CHA-1020 Edson faszenes grillhordó, fekete, 47,5 átmérő
116.090 Ft (91.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Barbecook BC-CHA-1020 Edson faszenes grillhordó, fekete, 47,5 átmérő

116.090 Ft (91.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: BC-CHA-1020
Ön is azok közé tartozik, akik imádnak grillezni, és szeretik a kerti összejöveteleket? Akkor a Barbecook Edson BC-CHA-1020 fekete faszenes grillhordó tökéletes választás az Ön számára!

Ez a faszenes grillező nemcsak hogy ínycsiklandó grillételeket varázsol, hanem bárként is funkcionál, ami ideális a grillezés előtti és utáni italozgatásokhoz. Az Edson faszenes grillező fekete és katonai zöld színben kapható, letisztult és kemény megjelenésével garantáltan a kerti partik középpontjává válik!

Mi teszi az Edson faszenes grillt különlegessé?
Az Edson faszenes grill nem csak jól néz ki, hanem gyorsan és egyszerűen készíthetünk vele finom grillételeket. A Barbecook faszenes gyújtó (BC-ACC-7448) segítségével könnyedén meggyújtható. Nagy, kerek, zománcozott acélból készült grillsütőrácsa van, amely két különböző magasságban helyezhető el, így könnyedén szabályozható a grillezés intenzitása/hőmérséklete. Az Edson faszenes grill gumi lábakkal rendelkezik, így teraszra is könnyedén elhelyezhető anélkül, hogy a rozsdafoltok miatt kellene aggódnunk. A BBQ-parti előtt vagy után az Edson átalakítható egy valódi parti asztallá!

Hogyan működik az Edson faszenes grill?
Az Edson faszenes grillt a Barbecook faszenes gyújtó (BC-ACC-7448) segítségével nagyon könnyű meggyújtani. Helyezzünk néhány gyújtókockát az alsó rácsra, és tegyük rá a faszenes gyújtót. Töltsük meg faszénnel a gyújtót. Gyújtsuk meg a gyújtókockákat az egyik oldalsó lyukon keresztül. A forró levegő átjárja a faszenet. Amint a faszénen szürke hamuréteg képződik, öntsük a grill tálba. Adjunk hozzá némi plusz faszenet vagy néhány brikettet, amíg a tál körülbelül 50%-a megtelik. Kezdődhet a grillezés!

Hogyan tisztítható az Edson faszenes grill?
A grillparti után fontos, hogy az Edson faszenes grillt megtisztítsuk a következő használat előtt. Először is hagyjuk teljesen kihűlni a készüléket. Amikor eltávolítjuk az alsó rácsot, láthatjuk, hogy az Edson faszenes grill hamutartóval van felszerelve. Ebbe söpörjük össze az összes hamut és maradékot. Ezután eltávolíthatjuk a hamutartót, és kiönthetjük egy vödörbe. Mindig alaposan tisztítsuk meg a grillsütőrácsot is. A tisztítás befejezése után helyezzük a fedőt az Edson faszenes grill tetejére, és tároljuk (fedővel) egy száraz, jól szellőző helyiségben.

Az Edson faszenes grill összegezve
Az Edson faszenes grill fekete színben, egyedi megjelenéssel rendelkezik, fehér betűkkel a Barbecook" felirattal. Ez igazán figyelemfelkeltő! A faszenes grill magassága 90cm, és egy zománcozott acélból készült kerek sütőráccsal rendelkezik, amelynek átmérője 47,5cm. Az Edson faszenes grill tálja zománcozott acélból, a fedele pedig horganyzott acélból készült. Ezzel a faszenes grillezővel akár 10 vendéget is kiszolgálhatunk!

Ha egy igazán jó grillezést szeretne tartani barátaival, akkor válassza a Barbecook Edson BC-CHA-1020 fekete faszenes grillhordót!"