Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Elektromos kandalló

Melegítse fel otthonát

Az elegáns elektromos kandalló valódi tűz hatását kelti, így otthona modern eszközévé válik. Az elektromos kandalló pár másodperc alatt különleges atmoszférát biztosít nappalijában.
Rendezés:

Egyszerű csatlakoztatni az áramkörbe, távirányító segítségével is működtethető, valamint három különböző beállítás közül választhat, mégpedig reális tűz hatása, melegítés nélkül és melegítéssel. Az álma, hogy saját kandallója legyen, most könnyen teljesülhet, időigényes beszerelés nélkül! Az elektromos kandalló nem bocsát ki füstöt, nem kell kémény hozzá, egy gombnyomással bekapcsolható. A kandalló bármely házba, lakásba, vagy társasházba felszerelhető. A tökéletes fényhatások és a választható intenzitású megvilágításnak köszönhetően gyönyörű kiegészítője lesz otthonának.

 

A nappali dísze

Az elektromos fűtés nemcsak fűtésre kiváló, hanem a nappali dísze is lesz. Csak gondoljon bele, mi lehet egy hideg téli estén hangulatosabb, minthogy a kandalló fénye bevilágítja a nappaliját, ablakon keresztül pedig csodálja a kinti havas tájat. Ugye, hogy megjött a kedve hozzá? Most kiváló áron juthat hozzá antik kandalló egyikéhez, nincs más dolga, mint a megrendelés gombra kattintani!

 

Mit kínálunk?

A kandalló 14kg tömeget nyom, emellett 750-1500W teljesítményre képes. A kandalló mellé jár önnek távirányító, a könnyű üzemeltetés érdekében. Illetve a kandalló igazi tűz hatását kelti, véd a túlmelegedés ellen és egyszerű csatlakozást biztosít az áramkörbe. Tegye még otthonosabbá környezetét, mi ebben Önnek maximálisan segítünk.