Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Hősugárzók

Biztonságos és kényelmes hősugárzók!

A hősugárzók közül bármelyik választás a minőséget tükrözi. Első a biztonság és a kényelem. A G21 Moon hősugárzó gyártásakor figyeltek, hogy minőségi rozsdamentes acélból legyen elkészítve. A hideg beköszöntével a hősugárzó segítségével meg tudja hosszabbítani a szabadban töltött perceket. Akár éttermek teraszán, akár kertben, nyitott teraszon is látványos, jó megjelenésű hősugárzót helyezhet el a Berlinger Haus kínálatának köszönhetően. A gázüzemű hősugárzókon kívül megtalálható a modern fűtési technológiák egyikét, a zajmentes infra hősugárzót is. Két méteres magasságával, beállítható 600-1800 W tartományban a Scheppach EPHS 1800 infra hősugárzót.

Rendezés:

Gázüzemű hősugárzók - A hideg napok megmentői

Gázüzemű hősugárzók bármelyike kiváló választás a hideg napokra, a plazaweb.hu kínálatának köszönhetően. Beltérre az elektromos kandalló vagy kályha a jó választás kültérre viszont elsősorban a hősugárzók. Széles választékban megtalálható gázüzemű hősugárzó a plazaweb.hu-n. Kezdve a G21 termékeivel, különböző megjelenésben és előnyökkel szolgál. ACTIVA kültéri gázüzemű hősugárzó méghozzá alkalmas a kellemes légkör és hőérzék megteremtésére. Gazdaságos Eco-Plus égővel van felszerelve, amelynek eredményeképp gázmennyiséget is meg lehet takarítani. Alacsonyabb a CO2 kibocsátása is. Könnyen mozgatható és a hősugárzó gáztömlővel és nyomás szabályzóval kerül forgalomba. Ezzel szemben a G21 Moon hősugárzó jól szellőző beltéri helyiségekben is használható, hiszen biztonsági szeleppel látták el. A G21 Tornado hősugárzó fő előnyeivel rendkívül jó választás. Könnyű kezelni, elég csak rákötni a hősugárzót a propán bután palackra, amelyet elhelyezhet a hősugárzó állványában így a mozgatást sem zavarja. Minden fontos kiegészítője a csomagban van, így csatlakoztató tömlőt és nyomáscsökkentőt sem kell hozzá vásárolni.

 

Infra hősugárzó - Kellemes meleg másodpercek alatt

Az infra hősugárzók ugyan nem hevülnek fel olyan mértékben mint a hagyományos hősugárzók, ugyanakkor nagyon kellemes narancssárga fényt bocsát ki és el van látva biztonsági ráccsal és kapcsolóval, mely a készüléket, borulás esetén automatikusan kikapcsolja. Ez a megoldás 60%-kal gazdaságosabb mint a hagyományos eljárás. Az infra eljárás akár pillanatok alatt képes létrehozni a kellemes melegség érzetét az emberi testben is. Ezenkívül a piros, narancssárga fény amit kibocsát a kellemes melegség mellett, pozitív egészségügyi hatásai lehetnek.

 

Hősugárzók a szabadban takaróval

A hősugárzókra takarót is gyártottak, hogy megkönnyítse a hősugárzók elhelyezését. A vízálló takaró beszerzése után nem szükséges mindig tető alá helyezni a hősugárzót, hiszen tartós és kiváló minőségével, masszív anyagával védi a hősugárzókat akár UV védelemmel is. Ezáltal nyugodt szívvel hagyható a szabadban a kültéri gázos hősugárzó.