Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Karácsonyi illatok

Már karácsonyi pompába burkolózott az egész lakás, viszont úgy érzi, hogy még hiányzik valami? A tipikus karácsonyi illatok nélkül nem az igazi az ünnepi hangulat! A Plazaweb elhozta a legkedvesebb emlékeket felidéző karácsonyi illatosítókat, amelyekkel igazán meghitt légkört teremthet otthonába!

Rendezés:

Édes emlékeket felidéző karácsonyi illatosítók

A fahéjas illatosító az egyik legkedveltebb termék kínálatunkban. A fahéjas mézeskalács, csillagok és isteni sütemények a karácsonyi asztal körül. Ezt az érzést idézi a DekorTrend Illatpálca Két rúd fahéj (barna). Egy csomagban 6 darab illatpálca és akasztó található. A természetes illatpálcákkal intenzíven terjed szét a karácsonyi fahéjas illatosító. A termék azonnal elérhető raktárról, így ha délig adja le rendelését, akkor megrendelése már a következő munkanapon kiszállításra kerül!

A DekorTrend Illatpálca fagyöngy illat (piros) egy 6 darab természetes illatosító pálcával és akasztóval ellátott csomag fagyöngy illattal. Olyan gyermeki emlékeket idéz elő, mikor még nem is érthettük igazán, hogy miért szeretnének oly sokan az alá a bizonyos fagyöngy alá állni. Romantikus és meghitt hangulattal lengi körbe a lakást a fagyöngy karácsonyi illatosítója.

 

Karácsonyfa és fenyőillat mindenhol!

A természetet és a téli tájat kedvelők rajonganak a DekorTrend Illatpálca fenyő illat (zöld) karácsonyi illatosítójáért. Egy csomagban 6 darab illatpálca és akasztó található. A természetes illatpálcák könnyen burkolják mély fenyő illatba az egész lakást.

A DekorTrend Illatpálca Karácsonyfa illat tobozok, szárított narancs díszek, és a tipikus karácsonyfa illatával lengik körül a házat. Nem csak a karácsonyfa elé ülve szeretné érezni ezt az illatot? Akkor a karácsonyfa illatosító lesz a megfelelő választás. Tegye teljessé az ünnepet a nosztalgikus és imádott karácsonyi illatokkal! A karácsonyi illatosítók azonnal elérhetőek raktárról, így ha délig adja le rendelését, akkor megrendelése már a következő munkanapon kiszállításra kerül!