Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Párásító

Zavarja a lakás száraz levegője? Szeretne esténként nyugodtan aludni? Erre tökéletes és egyszerű megoldást ad bármely párásító. A párásító gépeknek számos előnye van saját egészségére nézve, illetve a bútorokat tekintve is. Nem csak békés légkört teremt a lakás ékeként egy világító fahatású párásító, de javítja életvitelünket és közérzetünket is.

Rendezés:

Ezért vegyen párásítót a lakásba!

Érdemes-e párásítót tartani a lakásban? A párásító gép előnyei közé tartozik, hogy csökkenti a baktériumok terjedését a levegőben, így számos influenzától óvhatjuk meg magunkat. Továbbá a beszűkült és bedugult orra és megoldást ad egy párásító, ugyanis az esetek többségében ez annak köszönhető, hogy túl alacsony a levegő páratartalma.

Ezen felül bőrre is kifejezetten jó hatása van. A nedvesség, illetve a magas páratartalom javítja a kiszáradt, repedezett bőr állapotát. Hasonlóképp van ez a bútorokkal, ugyanis egy olyan közegben, ahol párásítjuk a levegőt: a bútor élettartama is meghosszabbodik. Az egyik legfőbb előny párásító gépeknek, hogy tisztítja levegőt és a légutakat, így a reggeli rekedtség és a kaparó torok csak egy távoli emlék lesz a megfelelő párásítóval!

 

Milyen párásító gépek közül választhatunk?

A PLAZAWEB gyönyörű párásítók széles kínálatával várja. Ultrahangos aromadiffúzoraink csodás fényekbe borítják a szobát. Válogasson aromalámpáink közül, melyek pulzáló vagy akár folyamatos fénnyel is világítanak. Ezek a párásítók a világítással együtt automatikusan kikapcsolnak vízhiány esetén, így nem kell aggódni az áramfogyasztás miatt. Egyik legnépszerűbb párásító gépünk a HOME Aromalámpa, ultrahangos esztétikus kerámia burával.

Imádja a színkavalkádot és a meghitt hangulat fényeket? A HOME Aromadiffúzor, ultrahangos párásító gép előnye a több funkcióval működő színes és melegfehér fények állíthatósága. Ennek a hasonló, de modernebb formai kivitelezésű párja a HOME Aromaldiffúzor, ultrahangos (AD 280). A száraz levegő mellett szeretné, ha illatokba borulna a lakása? Akkor a HOME Aromadiffúzor, porlasztó lesz a tökéletes választás, amely egy tisztán aromaolajjal működő porlasztó.

Válogasson kedvére a szemet gyönyörködtető párásítók közül, melyek javítják a levegő káros szárazságát! A PLAZAWEB egyedi és minőségi

HOME diffúzorai csodás hangulatot és légkört varázsolnak minden otthonba!