Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Kerti tároló

A családi házakban rengeteg eszközre, szerszámra van szükség, amiből egy társasházban elég lehet egy darab is a közös tárolóba. Ahol nagyobb a kert, több a lehetőség is, de ehhez kertápolási eszközök kellenek, amiket szezonon kívül el kell helyezni. A kerti tárolók időtálló megoldást jelentenek erre a hétköznapi problémára.
Rendezés:

A törhetetlen, változatos színű polikarbonát vagy fém tárolók, műanyag házak rendezett tárolást, az üvegházak pedig kis helyigényű növénytermesztést tesznek lehetővé minden kertben.

 

A rendezett kertben mindennek van helye. A városokban kisebb telekkel kell beérni, és minden beépíthető négyzetméter számít, ezért nem is mindig gondolnak előre a kerti tárolásra a tervezés során. Ez viszont a mindennapokban sok bosszúságot okozhat, mert ha nincs, vagy a kelleténél kisebb a garázs vagy a pince, nem lesz hol tárolni a fűnyírót, ásót, gereblyét vagy a medencét.

Egy kerékpár kompromisszumokkal még elhelyezhető a lakásban, falon vagy erkélyen, de a kerti szerszámok nagy részét vagy a slagot nem szívesen tesszük be a lakásba. 

Vegyél plusz tárolóhelyet

Ha nem tudod hol tárolni az olyan tárgyakat, amiknek semmi keresnivalójuk a házban, szerezz be egy kerti házat. A kényelmes, időtálló anyagokból készülő tárolók kedvező áron nyújtanak megoldást. A lakókörnyezet színvilágához igazodó, változatos színekben és méretben készülő, jól pakolható kis házak elegánsan elrejtik a rumlit. A kert rendezett marad, jólesik majd kiülni a szabadba, és végre nem kell szégyenkezni a szertehagyott eszközök és kerti játékok miatt.

A fémből, műanyagból vagy polikarbonátból készülő házikók egyszerűen szerelhetők. Anyaguk karbantartást nem igényel. A kiváló minőségű tartós alapanyagoknak köszönhetően megjelenésük letisztult. Két ember gyorsan és egyszerűen felállíthatja bármelyik verziót.

Melyik kerti tárolót választod?

A G21 kerti házai fémből vagy műanyagból készülnek. A két-három vagy négy panel hosszú megoldás minden méretű kertben megállja a helyét. A fém kivitel minőségi profilozott acéllemezből készül horganyzott és porszórással bevont fémszerkezettel. Erre a stabil keretre kell erősíteni az oldal paneleket. A műanyag házak rozsdamentes acélból készült alapjára szintén rozsdamentes tetőburkolat kerül. Az oldalfalakat műanyag oszlopok és vastag külső műanyag panelek alkotják. Az alaplemez nélküli házak betonozott területre, burkolt teraszra, betonlapra vagy fapadlóra helyezhetőek. Bizonyos kivitelű tárolók betonpillérre is telepíthetők.

A házakon szellőző gondoskodik a páramentes tárolásról. A műanyag házakon az ablak bármelyik oldalra helyezhető. A Palram Skylight polikarbonát házak a hagyományos polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek. Az alumínium profilra helyezett polikarbonát lemez ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Áruházunk kerti termékei közül kiválaszthatod a szezon legpraktikusabb kellékeit.

Üvegház a saját termesztésű csemegékhez

A közel 8 m2-es termesztési felületű G21 üvegház tavasztól-őszig az időjárástól függetlenül teszi lehetővé a növénytermesztést. Képes a hagyományos fóliaházakhoz képest kétszeres hőt magába zárni, így borús időben is gyorsan felmelegszik. A megfelelő hőmérséklet kialakításában az üvegház tetőablakai segítenek. A minőségi galvanizált profilból álló ház acéllemez talapzatú. Stabil, szél- és UV-álló bevonattal ellátott felülete gátolja a polikarbonát sárgulását és töredezését.