Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Ventilátoros fűtőtest

A nagy helyszínek fűtőtestje

Amennyiben hűvös idő közeledtével fűtőtestet szeretne beszerezni és törekszik a legjobbra, a két fajta ipari fűtőtest közül bármelyik megfelelő szolgálatot nyújt az Ön számára. Válasszon ipari ventilátoros fűtőtestet a STANLEY műhelyéből. Megtalálható kisebb és nagyobb teljesítményű ventilátoros fűtőtest is
Rendezés:

A kisebb teljesítményű (3,3W) ventilátoros fűtőtest két fűtési fokozaton működik és hasonlóképpen a nagyobb teljesítményű STANLEY ventilátoros fűtőtest is két fokozaton képes működni, viszont már akár 5000W teljesítménnyel a kisebb fűtőtest 3300W-os teljesítményét felülmúlva.

 

Gond nélkül elhelyezhető csarnokban, raktárban, műhelyben, szervizben. Ezen helyiségek fűtése gyakran bonyolult és nagyon drága, azonban a ventilátoros fűtőtesttel hatékonyan és gazdaságosan melegen tartható minden nagyobb helyiség. Mechanikus termosztáttal ellátott, strapabíró fém házzal rendelkező ventilátoros fűtőtest biztonságosan működik. Kerülje meg a tradicionális fűtőrendszerek kiépítését. Alacsonyabb költségből is megoldható a STANLEY ventilátoros fűtőtest segítségével. Aggodalom nélkül elhelyezhető olyan gyártó-és raktárlétesítményekben is, ahol előfordul a nedvesség. Az IPX4 védelme miatt a freccsenő víz ellen is védve van a fűtőtest. Sőt, mi több automatikusan kikapcsolódik túlmelegedéskor. Strapabíró fém háza és masszív fogantyúja hosszú életet garantál és több szezonon keresztül jó szolgálatot tesz. Könnyen hordozható és biztonságos használata gond nélkül befűt csarnokot, műhelyt vagy raktárt. Akkor is tökéletes választás ha csak időszakonként van rá szüksége, hiszen kompakt könnyen hordozható kialakítása miatt egyszerűen telepíthető igény szerint.

 

Téli nagy események megoldása

A ventilátoros fűtőtestek a rendezvények esetén és szórakoztatóipar segédberendezéseiként is egyszerű megoldást nyújt. Akár ha olyan helyen zajlik az esemény ahova a hagyományos fűtő és szellőztető beépítése gyakorta nehezen megoldható vagy nem is megoldható, akkor is szuper választás a STANLEY ipari fűtőtest.