Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Kocsibeállók, pergolák, pavilonok

Védje meg autóját az időjárás viszontagságaitól!

Elege van abból, hogy autóját mindig a szabad ég alatt hagyja? Félti autóját a különböző időjárási elemektől? Mi megtaláltuk Önnek a megfelelő megoldást problémájára! Az Atlas 500 fedett kocsibeálló nyújtja autójának a megfelelő biztonságot.

 

Ha megrendeli, többé nem kell már féltenie kedvenc autóját az időjárástól, hiszen az Atlas 500 fedett kocsibeálló megvédi autóját az év mind a négy évszakjában. Az Atlas 5000 egy modern, tágas és elegáns kocsibeálló, amelyet Ön is képes egyetlen nap alatt egyedül is felépíteni. A robusztus dizájnnal rendelkezik, ami ellenáll a legdurvább időjárási körülményeknek is. A szerkezet porfestéssel kezelt alumíniumból készült és horganyzott acél köti össze, emellett 6 mm-es dupla polikarbonát tetőpanelek magas ellenálló képességgel rendelkeznek. A fedett kocsibeálló gyakorlatilag összetörhetetlen, kell ennél biztonságosabb gépjárműjének? Nem kell szakembert fogadnia, hiszen önállóan össze tudja szerelni, könnyen és kényelmesen telepíthető akár egy nap alatt. Nincsenek nehéz alkatrészek, a szerelési útmutató lépésről lépésre áttekinthető, és a legjobb tulajdonsága az, hogy szükség esetén a kocsibeállót könnyen átszerelheti és áthelyezheti másik helyre.

100%-os UV védelmet biztosít, emellett védi autóját az esőtől, hótól, jégesőtől vagy épp a lehullott levelektől. Kell ennél több? Rendelje meg még ma!

Tegye a kerti pihenést modernebbé!

Eljött a tavasz, és kimozdulna már a szobából? Nem szeretné folyton bent tölteni az idejét, vagy akár a frisslevegőre vágyik? A Palermo kerti pavilonnal gyönyörű és stílusos pihenősarkot alakíthat ki kertjében, ahol örömmel tölti szabadidejét családja és barátai körében. A kerti pavilon kiváló hely a nyugodt pihenéshez, ünnepségek megtartásához, vagy akár grillezéshez. A 6 mm-es üreges polikarbonát tábláival ellenáll a szélnek, a hónak és a jégesőnek is. A tetőpanelek bronz árnyalata kiválóan megvéd a forró nyári napokon a káros UV sugaraktól. A kerti pavilon beépített szellőzőnyílással rendelkezik, ami tökéletesen elvezeti pl. grillezés során keletkezett füstöt. A sínekbe beépített kis akasztók lehetőséget nyújtanak további árnyékoló vagy szúnyoghálók felhelyezésére. A kerti pavilont szaktudás nélkül két ember egy nap alatt könnyen összeszerelheti.

Modern pergolák házához!

Nincs hely kerti pavilon állításához? Toldja meg házát kiváló minőségi pergolánk segítségével. Az állítható elemeknek köszönhetően a pergolát pontosan igazíthatja egyedi méretű teraszához. A magassága, mélysége és hossza oszlopok által állítható. Tökéletesen tud alatta tevékenykedni, hiszen megvédi Önt az időjárás viszontagságaitól. A pergola a ház oldalfalánál is használható, így gépjárműve biztonságáról is gondoskodik. Látogassa meg webáruházunkat, többféle típus közül választhat!