Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Plazmavágó

Használjon plazmavágót a hajszálpontos végeredményért!

A plazmavágók az anyagmegmunkálás elengedhetetlen eszközei. A segítségükkel könnyedén vághatja el a vasat, a különböző acéllemezeket, az alumíniumot és a rezet is. Egy építkezés vagy házfelújítás során nagymértékben megkönnyíti a munkafolyamatokat a gép használata. Praktikus és hatékony működésüknek köszönhetően szívesen választják a különböző anyagok pontos vágásához. A használatuk gyorsan elterjedt az utóbbi időben a magánszemélyek és a vállalkozások körében is.

Rendezés:

A Plázaweb plazmavágóival mérnöki pontossággal dolgozhat

A Plázaweb plazmavágói rendkívül precíz és tiszta vágást tesznek lehetővé. Tökéletes választást jelentenek ipari és otthoni felhasználásra egyaránt. Az elektronikusan szabályozható plazmaívekkel egyenes és ívelt vágások is végezhetőek. Webshopunkban csakis prémium minőségű eszközöket forgalmazunk, olyan megbízható márkáktól, mint a Scheppach. Kiváló teljesítményű gépeink tökéletesen teljesítenek építkezések, felújítások során. Könnyen kezelhetőek, és rendkívül kényelmes a használatuk. A Scheppach PLC40 Plazmavágónk kényelmes markolatának köszönhetően rendkívül könnyen mozgatható. Továbbá a 12 mm vastagságú anyagokkal is könnyedén megbirkózik.

Plazmavágó gépeink sok különböző funkcióval is segítik a felhasználókat, mint például a LED dióda és a nyomásmérő manométerrel ellátott levegőcsatlakozó. A plazmavágóink tartós, strapabíró anyagokból készültek, így a kemény anyagok szétvágásával is könnyedén megbirkóznak, intenzív használat során is kitűnően teljesítenek. Rendkívül hosszú életű szerkezetek, így rendeltetésszerű használat mellett nem kell a javíttatásuk vagy cseréjük miatt aggódnia.

Tegye egyszerűbbé és gyorsabbá a felújítást minőségi plazmavágóink segítségével! Senki sem fogja tudni megmondani, hogy nem egy szakemberrel végeztette el a munkát. Nézze meg kínálatunkat, és találja meg az Ön számára leginkább megfelelő terméket! Rendelje meg  hatékony plazmavágóink egyikét otthona kényelméből, és mi házhoz szállítjuk Önnek!