Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fűtés, Párátlanítás, Párásítás

A fűtés, párátlanítás, párásítás eszközei egyedülálló igényeknek megfelelően melegítik, párátlanítják és párásítják otthonainkat. Széles választékból lehetősége van az otthonához kiválasztani a legmegfelelőbb és legelegánsabb elektromos kandallót, olajradiátort avagy hősugárzót.

Elektromos kandalló - Hangulatos és modern

Az elektromos kandalló kiválasztásával nem csak meleget visz otthonába hanem stílust és díszítőelemet is. Látványos lángeffektjei ugyanis meghitté varázsolják otthonát és látványosan díszítik nappaliját. Kiváló megoldás lakásba, társasházba, családi házba is. Egyszerű beszerelése végett bárhol elhelyezhető. Távirányítóval működtethető és biztonságos a használata, hiszen túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolódik.

 

Hősugárzó - Minőségi darabok

 Akár gázüzemű, akár infra technológiájú hősugárzó után kutat, akkor jó helyen jár. A plazaweb.hu által kínált hősugárzók figyelnek a megjelenésre, minőségre és a biztonságra. Különböző formájú, kinézetű hősugárzók közül válogathat, amihez többnyire vízálló, masszív anyagból készült takarót is találhat. A takaró megvásárlásával biztonságban tudhatja hősugárzóját, így a szeles, esős napokon sem kell becipelnie a szabadból.

 

Ventilátoros fűtőtest - Biztonságos fűtés 

Ha csarnokba, műhelybe vagy raktárba keresi a megfelelő fűtőegységet, akkor válasszon a STANLEY ipari fűtőtestek közül. Mindkét választás megfelelő ezen helyiségek biztonságos fűtéséhez, hiszen túlmelegedés elleni védelemmel is el vannak látva, továbbá ingyenes okostelefonos alkalmazással távolról is vezérelhető ezáltal a munkakezdés előtt már bekapcsolhatja a fűtést, hogy mire munkába ér a jó hőmérsékletű helyiség várja Önt.

 

Kerámia fűtőtest - Elegáns megjelenés 

A kerámia fűtőtest tökéletes választás lakásba, családi ház helyiségébe de akár nyaralóba is. Elegáns megjelenése díszíti is a szobát és téli napokon jó szolgálatot tesz. Falra szerelhető, programozható és gondoskodtak ablaknyitás érzékeléséről is az elkészítésekor. Beállítását megkönnyíti a csomagban lévő távirányító és akár 24 órás időzítés is beállítható rajta.

 

Olajradiátor - Klasszikus megoldás

Ha otthonába a legklasszikusabb fűtőegységet keresi, amit könnyedén is mozgathat, akkor az olajradiátor a legjobb választás. Könnyen gurítható kivitelben készült mindegyik olajradiátor. Teljesítménye könnyen állítható és mechanikus termosztáttal rendelkezik mindegyik olajradiátor.