Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Karácsonyfa izzó

Még csupaszon áll a karácsonyfa? Szeretné feldobni a műfenyőjét? Meghittséget hozna az ünnepi napokba? Akkor válogasson széles és színes karácsonyfa izzó kínálatunkból! Átlátszó-, sötét vezetékes, gömb, hagyományos, micro LED vagy akár applikációval vezérelhető? A Plazawebnél biztosan megtalálja az Önnek tökéletes, minőségi karácsonyfa izzót!

Rendezés:

Idei karácsonyfa izzó trendek

A hagyományos sötétzöld vezetékes, melegfehér karácsonyfa izzók sosem fognak kimenni a divatból. Viszont ha újításra vágyik, akkor bátran nézelődjön a Micro LED-es fényfüzérek között, melyek a modern műfenyőkön különösen jól mutatnak. A HOME Micro LED-es fényfüzér vékony vezetékével csak a csillogó LED-ek fognak előbújni a karácsonyfa ágai közül. Idén hódítanak a gömb alakú izzók! A HOME LED-es gömb fényfüzér bájos színpompába borítja az egész karácsonyfát. Nézelődjön bátran a formák és színek széles választékában, hogy megtalálja a fenyőfájához vagy a műfenyőjéhez legjobban passzoló karácsonyfa izzót!

 

Karácsonyfa izzó újdonságok

Megérkezett az új HOME LED-es DUAL COLOR fényfüzér. A különleges karácsonyfa izzó most már egyszerre 2 szín variációt is tud. Melegfehér és színes állófénnyel lengi körbe majd a fenyőfáját vagy műfenyőjét. Ezenfelül a legnagyobb újdonságunk idén karácsonykor a HOME Micro LED-es SMART fényfüzér. Ha mindenkit ámulatban szeretne tudni, akkor ezt a karácsonyfa izzót Önnek találták ki! Egy modern és innovatív applikációval vezérelhető fényfüzérről van szó. 29 dinamikus üzemmóddal rendelkezik, melyet akár zenéhez is szinkronizálhat. Ezzel a karácsonyfa izzóval biztosan mindenkit levesz majd a lábáról!

Szeretne egy megtérülő befektetést, amely majd hosszú éveken át kápráztatja el a családot minden karácsonykor? A HOME iSparkle LED-es fényfüzérköteg, SMART egy lebomló fényfüzérköteg, amelyhez elkészítették az iSparkle alkalmazását, így könnyen változtathatjuk a legkülönlegesebb kombinációkra a karácsonyfa izzónkat. Válogasson a további fantasztikus, applikációval vezérelhető fényfüzérek között és lepje meg családját karácsonyra!