Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Üvegházak és kerti tárolók

Tárolja eszközeit védett és biztonságos helyen!

Túl sok kerti eszköze van, amit nem tud már hova rakni? A kerti tárolók időtálló megoldást jelentenek erre a hétköznapi problémára. A változatos színű polikarbonát vagy fém tárolók, műanyag házak rendezett tárolást, az üvegházak pedig kis helyigényű növénytermesztést tesznek lehetővé a kertben.

A kert rendezett marad, jólesik majd kiülni a szabadba, és végre nem kell bosszankodni a szertehagyott eszközök és kerti játékok miatt. 

Termesszen zöldségeket, gyümölcsöt otthon!

Az üvegházaink segítségével rengeteg féle zöldséget és gyümölcsöt gondozhat. Nem kell mindig a zsúfolt bevásárlóközpontokban a friss zöldséget, gyümölcsöt vadásznia. Csak kisétál az üvegházába és leszedi a friss, vegyszerezés nélkül megérett zöldségeket és gyümölcsöket.

A közel 8 m2-es termesztési felületű G21 üvegház tavasztól-őszig az időjárástól függetlenül teszi lehetővé a növénytermesztést. Képes a hagyományos fóliaházakhoz képest kétszeres hőt magába zárni, így borús időben is gyorsan felmelegszik. A megfelelő hőmérséklet kialakításában az üvegház tetőablakai segítenek. A minőségi galvanizált profilból álló ház acéllemez talapzatú. Stabil, szél- és UV-álló bevonattal ellátott felülete gátolja a polikarbonát sárgulását és töredezését.

Több kerti tároló közül is választhat!

A Palram Skylight polikarbonát házak a hagyományos polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek. Az alumínium profilra helyezett polikarbonát lemez ellenáll az időjárási viszontagságoknak.  A Palram üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje. A Palram 100%-os UV védelmet biztosít.

A Palram mellett G21 kerti tárolók is megtalálhatóak az áruházban. A G21 kerti tárolók fémből vagy műanyagból készülnek. A két-három vagy négy panel hosszú megoldás minden méretű kertben megállja a helyét. A fém kivitel minőségi profilozott acéllemezből készül horganyzott és porszórással bevont fémszerkezettel. Erre a stabil keretre kell erősíteni az oldal paneleket. A műanyag házak rozsdamentes acélból készült alapjára szintén rozsdamentes tetőburkolat kerül. Az oldalfalakat műanyag oszlopok és vastag külső műanyag panelek alkotják. Az alaplemez nélküli házak betonozott területre, burkolt teraszra, betonlapra vagy fapadlóra helyezhetőek. Éveken át megbízható minőséget garantál!