Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Párátlanító

Kellemetlen, dohos szagokat érez a lakásában? Aggódik a penészedő falak miatt? Esős, nyirkos időben nem elég a szellőztetés? Erre mind egyszerű és tökéletes megoldást nyújt egy párátlanító gép! Nemcsak a komfortérzetet javítja, de a levegő szennyeződéseinek kiszűrésével számos betegség előidézését is elkerülheti.

Rendezés:

Miért kell párátlanító a lakásba?

 Mindenképp érdemes párátlanítót beszereznünk, ha nem érezzük kényelmesen magunkat a lakásban, illetve érzékeljük, hogy túl magas a páratartalom. A nedvességet kiszűrő készülékkel megelőzhetjük a falak gyakori penészedését, amely számos betegség okozója. Nem mellesleg az asztmás tünetek kialakulásának esélyét is csökkenti. Ha a levegő páratartalma magasabb az ideális 60 százaléknál, akkor feltétlenül tájékozódjon a párátlanító gépek között. Egy több mint 80 százalékos páratartalom pedig még a legegészségesebb embernek is megnehezíti a légzést! Ilyen és hasonló esetekben kell párátlanító a lakásba. Az egészséget tekintve kifejezetten hasznos a készülék beszerzése.

 

Professzionális párátlanító gépek minden otthonba

A PLAZAWEB professzionális párátlanítók kínálatával várja! A HOME Párátlanító, 300 ml/nap (DHM 300) egy gazdaságos választás. A készülék könnyű és halkan működik, így biztosan nem fogja zavarni a nyugodt alvásban. A megtelt víztartály miatt nem kell aggódnia, ugyanis automatikusan kikapcsol ebben az esetben, csakúgy mint a többi termékünk. A párátlanító gép kapacitása 300 ml.

Most ingyenes házhozszállítással szerezheti be a  HOME Párátlanító (DHM 700) és a HOME Párátlanító, max. 10 liter / 24 h, 230 V~, R290 töltőgáz (DHM 10LR). Az utóbbi egy rendkívül erős párátlanító gép, amely eléri a 10 literes párátlanító kapacitást. A beállítható páratartalom mellett gyerekzárral és időzítővel is rendelkezik.

Válogasson minőségi párátlanító választékunkból akár ingyenes házhozszállítással! A Plazaweb célja, hogy egészséges és meghitt környezetet teremtsen minden otthonba professzionális termékkínálatával!