Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Konvektor fűtőtest, elektromos fűtőtest, fagyőr

A hideg közeledtével egyszerű, elegáns, hordozható megoldásra törekszik és a konvektor, elektromos fűtőtest, konvektor fűtőtestek között gondolkodik? Bármelyiket választja Ön jól jár! Méghozzá 12 hónapos gyártói garanciával vásárolhatja meg most a plazaweb.hu weboldalán.

Rendezés:

FK 330 konvektor - egyenletes hőmérséklet

Az FK 330 konvektor remek választás amennyiben jól elszigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra szeretné használni otthonában, irodájában. Ha egyszerű és hatékony fűtési lehetőséget keres, akkor a lehető legjobb megoldás az FK 330 konvektor, hiszen három fűtési fokozata lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb fűtési teljesítményt. Szabadon álló kivitellel rendelkezik és könnyen mozgatható méretéből kifolyólag. Sőt túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol, így nem kell tartania attól, hogy távollétében baj történik. A konvektor fűtőtest garantálja az egyenletes hőmérsékletelosztást és hőmérséklet növelést. Működése szagtalan és zaj nélküli. A mechanikus termosztát megkönnyíti használatát és a freccsenő víz elleni védelemnek (IPX4) köszönhetően gond nélkül elhelyezhető bármely helyiségben.

 

A hordozható turbo fűtőtest biztonságos használatot garantál

Könnyen hordozható az FK 344 Konvektor, amely garantálja a meleget a hideg időben. Amennyiben törekszik az egyszerűségre és a hordozhatóságra ez a konvektor fűtőtest jó szolgálatot ígér. Automatikusan kikapcsolódik túlmelegedés esetén, előnye a hosszú csatlakozókábel amely 1,35 méter hosszú. Maximális teljesítménye magas a 2000W-al. A teljesítményét könnyedén szabályozhatja.

 

Az FK 430 WIFI Konvektor smart fűtőtest

Praktikus megoldás a wifi hozzáféréssel ellátott konvektor fűtőtest. Az elektromos fűtőtest okostelefonos alkalmazással távolról is vezérelhető az otthoni Wi-Fi környezetben működő készüléknek köszönhetően. Modern kivitelezése miatt érintő gombokkal vagy okostelefonnal szabályozható. A mechanikus termosztáttal ellentétben ez a típus elektronikus és rendelkezik kikapcsolás időzítővel is. Van rajta gyerekzár és a biztonság érdekében a túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol. Szabadon álló vagy falra szerelhető így bárhol könnyedén elhelyezhető ez a szép kivitelű elektromos fűtőtest, amely víz elleni védelemmel is el van látva az IPX4-nek köszönhetően.