Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Karácsonyi dekoráció

Érkezik az egyik legimádottabb ünnep és emellé a karácsonyi dekorációk széles választéka sem maradhat el! Fenyők, csillagok, hóemberek és rénszarvasos figurákkal mintázott ablakdíszek és asztali dekorációk hadából válogathat. Karácsonyi dekorációink között a nagy népszerűségnek örvendő manókat is elbújtak. A klasszikus táncoló, zenélő Mikulást idén sem felejtettük ki kínálatunkból. Világító lámpások, házikók és Betlehem jelenetek. Csodás kerámia termékek, és még sorolhatnánk az idei fantasztikus karácsonyi dekoráció
Rendezés:

LED-es gyertyapiramis

Cikkszám: KAL 02
Raktáron
5.390 Ft

HOME Kukucskáló plüss maci (KDD 19)[SG]

Cikkszám: KDD 19
Utolsó 1 db raktáron
5.390 Ft

HOME Hangutánzó rénszarvas (KDD 20)[SG]

Cikkszám: KDD 20
Utolsó 9 db raktáron
5.690 Ft

Gyönyörű karácsonyi ablakdíszek

 Mesebeli ablakdíszekkel csinosíthatja lakását az ünnepek előtt. Számos bájos világító bájos figura közül válogathat. LED-es hóemberek, karácsonyfák és rénszarvasok köszönnek vissza minden ablakból a karácsonyi időszakban. A legnépszerűbbek közé tartozik a HOME Fa ablakdísz, rénszarvas és HOME LED-es ablakdísz, karácsonyfa. Ha pedig inkább a hideg színek érdeklik a HOME LED-es akril ablakdísz, hókristály fog ragyogó csillogást kölcsönözni otthonának. Nem számít, hogy fa, műanyag, világító, színekben tündöklő, nálunk megtalálja a legszebb karácsonyi ablakdíszt, amely lakása éke lesz az ünnepi időszakban!

 

Girlandok és díszfüzérek

Girlandokkal és díszfüzérekkel könnyen és egyszerűen öltöztethetjük karácsonyi pompába lakásunkat. Legnépszerűbb díszfüzérünk a HOME LED-es díszfüzér, tükrös, csillag, amely alagúthatású LED-fényeffekttel kápráztatja el a szemeket. Átlátszó vezetékeinek köszönhetően észrevétlenül fognak felbukkani a világító motívumok. Ennek másik verziója a fenyőfákkal dekorált HOME LED-es díszfüzér, tükrös, fenyő. Ezeket a díszfüzéreket egy csodálatos girlanddal kombinálva egyszerűen megteremthető a tökéletes és meghitt karácsonyi hangulat.

 

Világító manók és táncoló karácsonyfák

Karácsonyi dekorációink között idén is nagy népszerűségnek örvendenek a tündéri manók és a zenélő figurák. Törpe és állítható, magas lábú manók és rénszarvasok várják a Plazaweb karácsonyi termékei között. A hagyományos táncoló, zenélő mikulást is elhoztuk. A gyerekek örömére pedig kínálunkban már megtalálható a zenélő karácsonyfa is! Hozza el az ünnepi hangulatot lakásába a különleges karácsonyi figurákkal!