Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Locsolótömlő, tömlőkocsi

Hazánkban egyre gyakoribbak az aszályos időszakok, ami negatívan hat kertünk növényeire is. A hagyományos kerti locsolótömlővel időigényesebb lehet a locsolási folyamat, mivel nehezebb feltekerni és olykor még össze is gabalyodik vagy megtörik. Egy tömlőkocsival megnövelheted a locsolótömlő élettartamát a helyes tárolásnak köszönhetően és még a bosszúságtól is megkímél.

Rendezés:

Tömlőkocsi vásárlása előtt azonban meg kell arról győzödni, hogy melyik felel meg a kert méretéhez. Érdemes egy olyan tömlőkocsit választani, ami alapjáraton rendelkezik locsolótömlővel, állítható vagy cserélhető öntözőfejjel, így nem kell a már meglévő locsolótömlőhöz keresni egy tömlődobot.

Webáruházunkban kapható Riwall automata tömlőkocsi 27m-es PVC anyagból készült locsolótömlővel van felszerelve, ami anyaga miatt nehezen törik meg, emellett locsolófej, locsoló pisztoly és 2 db csatlakozó van hozzá. A folyamatos letekerés miatt mindig csak olyan hosszú tömlőt kell használni, amekkorára éppen szükséged van. Miután végeztél a locsolással a dob automatikusan feltekeri a tömlőt, így nem lesz útban és időt is spórolsz az előszedésével és feltekerésével.

Használata egyszerű és praktikus, mivel helytakarékos és kihajtható markolatának köszönhetően könnyen átvihető oda, ahol éppen szükség van rá. A dobot 180°-ban el lehet fordítani vízszintesen, így akár még nagyobb területet el lehet vele érni, így megkönnyítve a munkát is. Ha szükség van rá, falra vagy mennyezetre is felrögzíthető. Két féle szórófejjel rendelkezik, így további tartozékok beszerzése nem szükséges hozzá.

A Riwall márkáról

Magyarországon jól kiépített szervízhálózattal rendelkezik, országosan 17 szervízpartnere van. A PRO termékekre 2+2 év garanciát vállal a gyártó. Az eszközök ergonómikus kialakításának köszönhetően, kényelmes és egyszerű használatot biztosít.

A Riwall tömlőkocsival nem csak időt, de hosszabb távon pénzt is megspórolhatsz, nem megy tönkre idő előtt és nem kell különböző boltokban beszerezni a locsoláshoz való alkatrészeket sem.