Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Kerámia fűtőtest

Két fajta kerámia fűtőtest található meg a plazaweb.hu oldalán. Mindkét választás praktikus megoldást kínál Ön számára, ha törekszik az egyszerűségre, könnyed használatra és a meleg hőmérsékletre a téli időszakban. Bármely lakásban, helyiségben akár nyaralóban jól mutatnak kerámia fűtőtestjeink.

Rendezés:

Stanley PTC fűtőtest

A fali ventilátoros fűtőtest praktikus megoldást nyújthat bármely lakás fűtésére, de akár házba és nyaralóba is. Két fűtési fokozat közül választható a beállítása, lehet 1000W és 2000W-on is működtetni. Van benne ablaknyitás érzékelés és heti program beállítás is. Távirányítóval vezérelhető, amelyet tartozékként tartalmaz a csomag. Elegáns kivitelének köszönhetően díszíthető a lakás is ezen kerámia fűtőtesttel. Nem csupán elegáns megjelenése nyerheti el tetszését, sokkal inkább környezetbarát működése és a hatékonysága. A kerámia fűtőtest gyorsabban biztosítja a meleget, takarékosan működik és gazdaságos választás. Beállítható a 24 órás időzítő rajta, meleg és forró levegő fújására is képes. Ha eddig hiányzott, hogy távolról is irányíthassa a fűtőtestet akkor a Stanley PTC kerámia fűtőtest a lehető legideálisabb választás. Okostelefonos alkalmazással távolról is irányítható így elinduláskor be tudja kapcsolni a meleg hőáramlást, így mire megérkezik már az otthon melege fogadja Önt. Zajszintje alacsony, így nem kell aggódnia a zaj keletkezéstől sem, ami zavarhatná a szomszédokat.

 

HOME Smart fali fűtőtest PTC

Hasonló megoldást nyújt a Home Smart fali fűtőtest is az Ön otthonába. Beállítható a 2 fűtési fokozat egyike, melynek maximális teljesítménye 2000W. Lengő légterelő lamellák irányítják a kifújt levegőt. 24 órás időzítővel elindítható a kerámia fűtőtest működtetése, melyet okostelefonon keresztül is vezérelhet. Minden funkció távirányítható és rendelkezik beépített elektromos termosztáttal. Biztonságos kialakítása véd a túlmelegedéstől és automatikusan kikapcsolódik ha veszélyt észlel. Elegáns megjelenése bármely falon jól mutat otthonában, irodájában. Megbízható működése nem hagyja cserben a leghidegebb éjszakákon sem.