Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Sous vide

A G21 Sous Vide főző a szuvidolás nagy mestere. A G21 Maestro Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon elérhető és megkönnyíti a szuvidolást, illetve magasabb szintre emeli az élményt.

Rendezés:

Szuvidoljon a távolból

Rengeteg recept található meg az alkalmazásban magyar nyelven. A recept kiválasztását követően csupán a hozzávalókat kell előkészítenie és egyetlen kattintással megerősítve a kezdést a többit a G21 Maestro biztosítja. A Wi-Fi vezérlés varázsa miatt távolból is elkészítheti ebédjét és akkor is gondoskodhat ebédjéről, ha épp távol van. Egy fazékba érdemes helyezni a nyersanyagokat  és miközben épp hazafele tart, csak kiválasztja a receptet, majd az elküldött utasításra a sous vide G21 Maestro elkészíti önnek kedvenc ételeit.

 

A Sous Vide főzés titka

Vákuumos főzés vagy sous-vide főzés lassú főzés a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítéshez szükséges alapanyagokat fóliába csomagoljuk, így minden egészséges anyag, tápanyag és vitamin, valamint saját ízük és aromájuk megmarad, nem megy tönkre a magas hőmérséklettel.

Lassú sous-vide főzéssel csak minimális változás történik a feldolgozott élelmiszerben, és maximálisan megmarad a természetes íze. Mivel a nyersanyagot légmentesen lezárt tartályokban dolgozzák fel, nem kerül sor a vízbe való kimosódásra vagy az illékony érzékszervi anyagok elpárologtatására. Ezzel összefügg az alacsony súlyfogyás is. A hőmérséklet alacsonyabb, mint más kulináris kezeléseknél, ami alacsonyabb tápanyag-lebomlást eredményez. A légmentes lezárás megakadályozza az aerob mikroorganizmusokat, amelyek elpusztíthatják az élelmiszereket.

A sous-vide főzést a francia szakácsok kezdték teljes mértékben kiaknázni, és a vákuumfőzés fokozatosan elterjedt a Michelin éttermekben. Ma a G21 Maestro sous-vide tűzhelynek köszönhetően felfedezheti a vákuumos főzés varázsát, és megcsodálhatja a tökéletesen elkészített menüt.

 

A sous-vide G21 Maestro előnyei

Megőrzi a feldolgozott alapanyagok természetes ízét és állagát, kevésbé bomlik le a benne rejlő tápanyag és minimálisan változik a feldolgozott élelmiszer. Hosszabb ideig-akár öt napig- eláll a friss, vákuumozott élelmiszer a hűtőszekrényben főzés előtt.