Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Riwall PRO RACS 3540i - Akkus láncfűrész 40V szénkefe nélküli motorral (AC42B1701038B)
61.390 Ft (48.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Riwall PRO RACS 3540i - Akkus láncfűrész 40V szénkefe nélküli motorral (AC42B1701038B)

61.390 Ft (48.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Logisztikai raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás vagy személyes átvétel): Szállítás alatt
Belső raktárkészlet (1-2 munkanapos szállítás): Szállítás alatt
Központi raktárkészlet (2-6 munkanapos szállítás): Raktáron
Cikkszám: AC42B1701038B

Ingyenes szállítással!

Garancia: 2 év alap +2 év hosszabbítható magánszemélyként, cégeknek 6 hónap 

 Az akku és a töltő külön vásárolható.

Leírás és Paraméterek

RACS 3540i - Akkus láncfűrész:

40V szénkefe nélküli motorral,modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő. PowerMax motor kertje gondozásának legkényelmesebb módja.

Magas teljesítmény,könnyű indítás,halk működés,zéró káros anyag kibocsátás,zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)

A váltó kimagasló erőt biztosít a gépnek, vágás közben könnyű láncfeszítés tekerőgombbal, szerszámhasználat nélkül könnyű vizuális olajszint ellenőrzés, ergonomikus csúszásgátló markolat, nagy biztonsági kapcsolóval a kényelmes munkához kesztyűben is. Márkás Oregon láncvezető és lánc bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható 2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük, a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén. Az akku és a töltő külön vásárolható.

PowerMax technology: A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velük ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.

Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés. Az ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.  

Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama. Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alkatrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-al magasabb teljesítmény érhető el.Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott. 

Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenállnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.