Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

3D műfenyők

Eldöntötte már, hogy a sok éves tapasztalatból tanulva, ami a háta mögött van, nem szenved többet a vágott fenyőkkel, hanem beruház egy műfenyőre, amiben hosszú évekig gyönyörködhet majd az ünnepek alatt? Ami tökéletesen dús, sűrű ágai között nem lehet átlátni és jól mutat a nappali közepén? A weboldalak kínálatában szétnézve szinte azt sem tudja mit szeretne annyi szín, méret és modell közül választhat?

Rendezés:
Nézet:

3D műfenyők, ha csodálatos darabot keres

Amennyiben egy igazi klasszikus műfenyőt keres, a 3D modellek lesznek az Ön számára a legjobb választások. Mit jelent a 3D-s műfenyő? Gondoljon egy élő fenyőre! Ha elvágja a leveleit, egy kis háromszög keresztmetszetet lát. Ezt, a természet által létrehozott formát másolja le a 3D tűlevél. A három dimenziós levéllevélkonstrukciójú műfenyők élethűbbek, dekoratívabbak két 2D-s társaiknál

DekorTrend műfenyők

A Plázaweb oldalán DekorTrend műfenyők széles választéka várja Önt! 3D modelljeink biztosítják, hogy a fa megfelelően sűrű és impozáns hatást keltsen.

Keressen akár műfenyőt 150 cm-es nagyságban, vagy a 3D műfenyő 180 cm-ben legyen a kívánsága, DekorTrend műfenyőink között garantáltan megtalálja. 

3D műfenyő kategóriánkban a DekorTrend által forgalmazott műfenyőkből Polystar és Evergreen változatok között dönthetsz, melyeket 150, 180, 210 és extra magas 300 cm-es magasságban is megvásárolhatsz.

Polystar műfenyők

A Polystar műfenyő egy igazi 3D-s karácsonyfa, amelynek gazdag színárnyalatai a világos zöldtől a sötétzöldig terjednek, így adva élethű hatást a műfenyőnek. Normál terjedelmű fa, így bármilyen térben jól mutat, Ágai dúsak, könnyen díszíthetők, levelei a klasszikus lucfenyőt idézik.

Az Evergreen műfenyő talán a legimpozánsabb DekorTrend műfenyő a választékunkban. Terjedelmes, sűrű, a legkiválóbb minőséget képviseli a műfenyők körében, A dús ágú és levelű 3D-s fenyő igazán a nagy terekben mutat jól.

Ha Ön is igazi, élethű fenyőre vágyik otthonában a karácsonyi ünnepek alatt, akkor ne habozzon tovább! Válogasson kedvére webáruházunk széles választékából és élvezze ezúttal Ön is a karácsonyi készülődés minden percét!