Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KOCSIBEÁLLÓK, PERGOLÁK, PAVILONOK

A kertes házak, lakások udvaraiban érdemes lazításra, vendégfogadásra alkalmas kerti pavilont kialakítani, de legalább féltető, a pergola alá kitenni néhány kényelmes széket, ahol jólesően tudunk kávézni, sütkérezni. Ha van elegendő hely, a téli kertet sem fogjuk megbánni, de ha kocsibeállóra is szükség van, azokból is esztétikus darabok vannak.
 

Áruházunk Palram tetőinek előnye, hogy impozáns megjelenésük kiváló dizájnnal és praktikummal jár együtt. A Palram okos technológiájának köszönhetően a szerkezetek felállítása a méretre szabott és előfúrt paneleknek köszönhetően gyerekjáték. Két személy egyszerűen, egy nap alatt összeállíthatja őket. A karbantartást nem igénylő, korrózióálló erősített alumínium profilokból és törhetetlen 6 mm-es polikarbonát táblákból készült váz könnyen összeállítható, ellenáll az esőnek, hónak, jégesőnek és a káros UV sugárzásnak is, ráadásul minden típusban beépített csatornarendszer gondoskodik a biztonságos vízelvezetésről.
PALRAM kocsibeállók, pergolák, pavilonok és télikertek 

A szabadon álló Palram pavilonok remek megoldást nyújtanak a kerti pihenőhely kialakítására. A bármilyen kerti burkolatra telepíthető szerkezet törhetetlen polikarbonát táblái ideális árnyékolást biztosítanak mindenféle kültéri elfoglaltsághoz. Mérettől függően alkalmas kültéri kiüléshez, grillezéshez vagy akár a gyerekek homokozója, medencéje is elhelyezhető alatta. Oldalsó szúnyoghálóval vagy árnyékolással ellátva egész nap kellemesen mozog alatta a levegő, mégis védve vagyunk alatta.

Ha nincs lehetőség a kertben elhelyezni a kiülőt, az épület melletti teraszon is kialakítható hasonló pihenősziget. A ház oldalfalára szerelhető Palram pergola tetők többféle színben és méretben készülnek. A szerkezet könnyen összeállítható, mégis időjárás- és szélbiztos. Rögzítéséhez nincs szükség külön alapozásra. Egy csatlakozó segítségével több pergolát is csatlakoztatni lehet egymás mellé, így bármilyen hosszúság kialakítható. A 100% UV védelemmel ellátott konstrukció 90%-os fényáteresztéssel rendelkezik, megfelelő kialakítás mellett akár kocsibeállóként is használható, de LED fénysorral és sötétítővel kiegészítve hangulatos pihenőhely varázsolható belőle. 

Oldalfalak segítségével a szél elleni védelem is garantált. Ha teljesen zártat szeretnél, válaszd a télikertet, ami megnöveli a lakás hasznos alapterületét. Hideg időben is használhatod a teraszt, teleltetheted növényeidet, és olvasgathatsz a napfényben egy meleg pléd alatt. 

Esztétikus kocsibeállók

A kellemes árnyékot biztosító fedett Palram kocsibeálló összeállításához a nagyobb terhelés miatt betontalpakra van szükség. Az elegáns oldalszárnyas konstrukció mellett ívelt tetejű, 4 lábon álló kivitelben is kapható, több méretben, amely a széles és magas beállónak köszönhetően minden személyautó mérethez igazodik.

A dupla polikarbonát tetőpanelek a legkellemetlenebb időjárási körülményektől is megvédik a járműveket, az UV sugárzás károsító és melegítő hatásától, a rettegett jégesőtől, de még a lehulló falevelektől is. Természetesen nemcsak parkolásra, hanem játszótér-, jakuzzi- vagy medencefedésnek is használható. Az épített garázsokhoz képest szükség esetén a beállók szétszerelhetők és áthelyezhetők.