Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Zenekari-Party hangdoboz

SAL zenekari-party hangdobozok és állványok

A SAL zenekari-party hangdobozok és állványok a professzionális hangtechnika egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb eszközei. Az évek alatt a SAL sokféle készülékkel bővítette palettáját, így olyan termékekkel is rendelkezik, amelyek szinte minden igényt kielégítenek.

Rendezés:

Hangdobozok

A SAL hangdobozok magas minőségű anyagokból készülnek, és nagyszerű hangminőséget biztosítanak. A termékek között számos méret és teljesítmény közül lehet választani. A különféle modellek többféle célra is alkalmasak lehetnek, beleértve a konferenciatermeket, a szabadtéri rendezvényeket és a koncerttermeket is. A termékek között megtalálhatók a passzív és aktív hangdobozok is. Az aktív hangdobozok beépített erősítővel rendelkeznek, így ideálisak azok számára, akik nem rendelkeznek külön erősítővel.

 

Állványok

A SAL álványokat kifejezetten a hangdobozok számára tervezték, és kiválóan alkalmasak bármilyen eseményre. Az állványok nagy teherbírással rendelkeznek, és lehetővé teszik a hangdobozok magasra helyezését, így a hang a lehető legjobban terjed a teremben. Az állványok állíthatóak, így a hangdobozok magasságát a felhasználó igényeinek megfelelően lehet beállítani. Az állványok állítható magassága lehetővé teszi a szabadtéri rendezvényeken történő használatot is.

A SAL zenekari-party hangdobozok és állványok a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtják a professzionális hangtechnikai igényekhez. Az általuk kínált széles választék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a legmegfelelőbb terméket az adott igényeikhez, és a kiváló minőség garantált. A SAL kínálatában megtalálhatók az összes szükséges tartozék, beleértve a kábeleket, adaptereket és állványokat is, így a felhasználók könnyen és gyorsan használhatják az eszközöket.