Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Világítás

A világító eszközök, lámpák használata elengedhetetlen mindennapi életünkhöz, munkánkhoz. Online webáruházunkban ezért különféle lámpákkal állunk az Ön rendelkezésére.

Lámpa típusok 

Igyekszünk megkönnyíteni az Ön mindennapjait és munkáját különböző lámpa forrásokkal, hogy mindig megtalálja a helyzethez legmegfelelőbbet:

●      asztali lámpa

●      led reflektor

●      nagyítós lámpa

●      NEBO

●      szerelőlámpa

Asztali lámpák 

Az asztali lámpák segítségével jobban tudsz koncentrálni a feladatodra. Megfelelő fényforrás mellett munkádat hatékonyabban és kényelmesebben végezheted, valamint szemednek is jót tesz.

Nálunk jelenleg három típus kapható asztali lámpából:

●      HOME LED-es asztali lámpa, hálózati adapterrel

●      HOME LED-es asztali lámpa órával

●      HOME LED-es asztali lámpa órával, fekete

 

Led reflektor 

Az egyik legnépszerűbb kültéren használt világítás a led reflektor. Ez a fényforrás elhelyezhető épületek homlokzatán, a fűben, de sötétben zajló munkálatok alkalmával is hasznos borús időben, hajnalban és éjjel. Több típusa is megtalálható nálunk:

Egyik típus a fényvetők, melyből 4 változat található meg nálunk. A HOME 30 W LED fényvető, amely kör alakú, szürke, 2100 lm, 4500 K színhőmérséletű, a HOME Újratölthető COB LED fényvető, 20 W, 1600 lm, 5000 K színhőmérsékletű, a HOME Újratölthető COB LED fényvető, 10 W, 1000 lm, 5000 K színhőmérsékletű és a HOME Újratölthető LED fényvető, 20 W, 1600 lm, 5000 K színhőmérsékletű. Másik típus a reflektorok, melyből 5 változatot kínálunk: HOME Szolár paneles LED reflektor, mozgásérzékelős, fekete, HOME Szolár paneles LED reflektor, mozgásérzékelős 5 W 500 LM.

Nagyítós lámpa 

A nagyítós lámpák tökéletes segítséget nyújtanak azoknak, akik a szépségiparban dolgoznak (kozmetikus, manikűrös, pedikűrös, műszempilla építő) vagy azoknak, akik aprólékos munkát végeznek, kicsi dolgokkal dolgoznak.

Jelenleg több verzió fellelhető nálunk nagyítós lámpából:  SMA Nagyítós lámpa, asztali, SMA LED-es, nagyítós asztali lámpa és SMA Nagyítós lámpa asztallapra szerelhető.

NEBO

A NEBO cég több kültéri használatra szánt lámpája is megtalálható nálunk széles választékban, így zseblámpák, garázsvilágítás, fejlámpa, álló display lámpa, szerelőlámpa, sapka lámpa.

Szerelőlámpa

Szerelőlámpa használatával a szerelés és barkácsolás biztonságosabb és könnyebb lesz. Megfelelő megvilágítás mellett munkáját gyorsabban végezheti és jobban láthatja az apró részleteket is.

Sose hanyagolja el a megfelelő világítás használatát otthonában és otthonán kívül. Vásárolja meg most szükséges fényforrást, hogy a legváratlanabb helyzetekben is biztosíthassa magának és családjának a megfelelő látási viszonyokat. Nézzen körül lámpáink közt most!