Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Brenner G4 négyégős gázgrill 2,63 kW

Brenner G4 négyégős gázgrill 2,63 kW

Cikkszám: LEZ-5907768278847

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők

Szélesség 110 cm
Mélység 50 cm
Magasság 101 cm
Szín fekete / króm
Anyag fém
Kerekek Igen
További információ beépített hőmérő, elektromos gyújtás

Brenner G4 négyégős gázgrill 2,63 kW

A Brenner G4 kerti gázgrill nagyszerű kiegészítője lesz kertjének. Még a legigényesebb felhasználók számára is megfelelő választás lesz. A tökéletesen kidolgozott grillsütő összecsukható polcokkal, görgőkkel, három fő égővel és egy oldalégővel egy tökéletes elemet alkot. Egy égő teljesítménye 2,63 kW. Értékelni fogja a nagy grillezőt, különösen különböző családi ünnepségeken vagy baráti grillpartik alkalmával. A gyártásához felhasznált anyagok, mint például az öntöttvas rács, a porszórt acél szerkezet, és a vezérlőpanel ami rozsdamentes acélból készült, garantálják a hosszú élettartamot.

Gázgrill - a legjobb minőségű és praktikus megoldás

Számos grillező eszköz és az elkészült ételek tárolása a grill oldalain található polcokkal tökételesen megoldható. A fogantyú és a szállítókerekek gondoskodnak a könnyű mozgatásról. A grill előnye a beépített hőmérő is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet figyelését és beállítását az elkészített ételnek megfelelően. Az elektromos gyújtás megkönnyíti a grill beindítását, a grill fedelén lévő fogantyú pedig megakadályozza az esetleges égési sérüléseket. A tömlőcsatlakozást tartalmazza. (SzxMxM): 110x50x101 cm, színe fekete / króm. A Brenner G4 gázgrill tökéletes segítőtárs a finom ételek elkészítéséhez nem csak a nyári szezonban.

Hőmérő

Méri a jelenlegi hőmérsékletet a grillben

Könnyű tisztítás

A felhasznált anyagoknak köszönhetően

könnyen tisztítható

Gáz grill

Gázzal működő grill

Termékméret

  • a felhasznált anyagok hosszú ideig lehetővé teszik a használatát, ennek köszönhetően nemcsak egy szezonban fog jól működni
  • polcok megkönnyítik a praktikus kiegészítők tárolását
  • szállító kerekek és fogantyú lehetővé teszik a könnyű szállítást